AppleWatch

Permalink
Ik heb me een nieuwe AppleWatch gekocht serie 5. Nu heb ik er 2 de oude gebruik ik voor de nacht en de nieuwe voor overdag. Met de nieuwe kan ik een enkelvoudige ECG mee maken en hij constateert Atriumfibrileren, het probleem wat ik heb. Bovendien zit er valdetectie in. Je wordt wat ouder en een ongeluk zit in een klein gaatje. Natuurlijk kan ik er ook mee betalen, dat is wel handig in een winkel, maar dat kon ik met de oude ook.
Je kunt ook veel meer apps in het scherm zetten die direct bereikbaar zijn. Door al die extra’s gebruikt hij wel meer stroom heb ik het idee. Maar goed  ‘s nachts gaat hij aan de oplader en dan doe ik me de andere klok aan. Ik heb er een pride bandje laten opzetten. Hij zou ook beter in het geluid zijn, dat weet ik nog niet, daarvoor zou ik gebeld moeten worden. Maar dat is zelden dat mij iemand belt.
Comments

Apple discrimineert transgenders.

Permalink
Omdat ik hartritmestoornissen heb, heb ik 2 jaar geleden een Apple Watch gekocht. De 3 serie. In de 4 serie en de 5 serie bestaat de mogelijkheid om een ECG te maken en dat is wel een welkome optie. Ook dat hij de hulpdiensten gaat bellen bij een val is wat ik wil hebben nu ik wat ouder ben en een ongeluk in een klein hoekje zit. Dus toen 10 september de 5 serie uit kwam bestelde ik me die. Gisteren stuurde ze me het garantiebewijs. Aanspreektitel Dhr. Dat kan niet ik ben Mevr. Dus ik ging controleren waar de fout zat mijn creditcard staat op Mevr. Dat kan het niet zijn. In mijn Apple ID staat geen aanspreektitel, dus waar komt dat vandaan. 
Vandaag maar eens Apple gebeld. Het was een mislijk makende medewerker, ik heb op een gegeven moment de Hoorn op de haak gegooid, want hij bleef maar meneer zeggen en in die mensen heb ik geen zin. Ik moest maar een nieuwe Apple ID aan maken. Want zij konden het probleem niet oplossen. Je zou ook de titel kunnen weglaten. Ik kan geen nieuwe Apple id aan maken, want alles wat ik gekocht heb aan hardware en software staat op dat Apple ID, dan ben ik al mijn software kwijt. Daar beginnen we niet aan. Bovendien heb ik niet de fout gemaakt, maar zij maken de fout. Dan moeten zij het ook maar oplossen. 
Het onderwerp staat nergens in hun forums, onbegrijpelijk. Tim Cook die zelf een homo is en dus hoort bij de LHBTI-ers heeft dat blijkbaar nog nooit gemerkt. Hij heeft Apple care natuurlijk niet nodig. Als bij hem de Apple Watch kapot gaat pakt hij gewoon een nieuwe. 
Ik vind het gewoon schandalig dat dit kan. 
Comments