Testosteron niveau te hoog III

Permalink
Ik moet nog even opschrijven hoe het afgelopen is met mijn te hoge testosteron waarde. Op een gegeven moment was hij opgelopen naar een waarde van 37 nm/l dat is 10 hoger dan de maximum waarde.
Ik moest dus weer eens afkicken. 3 maanden 2 maal in de week een tube van 25.
Er doet zich nu een eigenaardig fenomeen voor. Ik wordt door dat afkicken zo geil als de pest en weet er niet mee om te gaan. Ik vermoedt dat het komt, doordat het lichaam vraagt naar testosteron en je geeft het niet.

Ik kom op allerlei seks sites terecht, dating sites en het kost allemaal geld en het levert niks op. Vooral de seks sites is 100% fake, maar ook de dating sites zijn zeker voor 80% fake.
Je ziet jezelf vaak als een kneusje, maar je komt er snel achter, dat de vrouw in spé vaak nog een groter kneusje is, of ze staan op een normale dating sites, omdat ze blijkbaar te weinig seks hebben met hun partner. Daar ben ik er wel wat van tegengekomen vrouwen, waarvan ik weet dat ze een partner hebben.

Ik heb onder "Media" een site er bij gemaakt over wat me overkomen is.


Her niveau is nu weer veel te laag. Waarde 11 bij de laatste meting. De specialist verontschuldigde zich min of meer, omdat ze van de hoge waarde in paniek was geraakt. Ik denk dat het te hoge waarde te maken heeft mer voeding en gevoelstoestand.

Zin in seks is veel lager op dit moment. En ik ben de laatste tijd meer depressief. Kan ook aan de winter liggen, weinig zon deze winter. Ik denk een combinatie van beide.

Als de waarde te hoog is, hoogstens 1 maand minder en dan weer meten. 3 maanden is te lang.

Comments

Testosteronniveau te hoog II

Permalink

Testosteron niveau te hoog. Sinds kort hebben ze bij de Lidl gember. Ik het een Lidl tegenover me zitten. Gember in het eten en je kunt bijn peper en zout vegeten. Dus wat knollen gekocht. En sinds ik het gebruik voel ik me beter. Nu was ik eens op internet gaan zoeken of het nog invloed heeft op mijn testosteron niveau.
Uit testen is gebleken, dat Gember het testosteron niveau met 17,7% verhoogt. Dus allemaal aan de Gember.


Comments

Testosteron niveau te hoog.

Permalink
Min testosteron niveau was weer eens te hoog en mijn PSA waarde was niet goed. Nu mijn PSA waarde is 3,9 en dat mag 4,2 zijn, dus dat begreep ik niet. Maar hij schrok toen ik hem daarmee confronteerde. Ik moest er mee naar een Uroloog vond hij. Ik moest maar terug naar Heerlen. Want anders moesten ze de onderzoeken opnieuw doen. Ze hadden ook al een arts voor me.
Aan de ene kant hebben ze blijkbaar goede contacten naar Heerlen, van de andere kant kunnen ze geen dossiers uit wisselen. Mijn testosteron niveau zou ook te hoog zijn en dan kijken ze je aan alsof je te veel gebruikt. Ik weet de oorzaak wel, maar toen ik dat eens zei, wordt je uitgelachen, door de artsjes in opleiding.

Je moet elke dag een nieuw onderhemd aan doen, doe je dat niet, dan wordt je testosteron te hoog. Ik heb het nu voor de tweede keer uitgeprobeerd en het klopt.

We gaan maar weer naar Heerlen, is ook nog een stuk makkelijker.

Ik ben wel minder moe, met dat hoge testosteron niveau van 33.Comments