Thuisarts.nl - 2

Permalink
Nu zijn er natuurlijk meer kenmerken voor een arts en ook voor ouders. Een Klinefelter jongen heeft te kleine testikels, vaak zijn ze niet ingedaald en dan moet je sowieso naar een dokter gaan. Ook vaak een te kleine peins. De lichaamsbouw is anders de borstvorming is meer vrouwelijk als mannelijk. De schouders zijn vaak smaller. Niet alleen zijn de benen langer als normaal, maar ook de armen. Een pak kopen was altijd een probleem vroeger en nu is dat probleem nog groter nu ik vrouwen kleren koop .de armlengtes zijn altijd te kort. Een broek kun je kopen op lengte maten, maar een jas niet. Vroeger als kind had ik dat ook, een broek moest mijn moeder altijd enger maken een jas werd te groot gekocht en bleef als een zak vaak hangen.
Je kunt het zien aan de inplanting van het haar, dat anders is al bij jongens die geen Klinefelter zijn. De haarinplanting is vrouwelijk. Dat geldt ook voor het schaamhaar, dat is ook vrouwelijk. Klinefelters slapen veel zeker als kind. Dus als je een super rustige jongen hebt, die overdag altij moe is, ga er mee naar een arts, het liefst een internist - endocrinoloog, want het kan een Klinefelter zijn. Ik viel altijd in slaap op de lagere school rond 15:00 uur,  dat doe ik nog altijd. Ik kan ook ergens zitten, b.v. in een wachtkamer, 5 minuten en ik val in slaap. Soms is dat makkelijk, het tijdsbestek is weg als je uren moet wachten.
Klinefelters kennen, in tegenstelling  wat bij thuisarts staat, geen puberteit, de stof die puberteit veroorzaakt is niet of te weinig aanwezig. Klinefelters produceren geen testosteron in hun testikels. Ze zijn op 0,1 % na allemaal onvruchtbaar. Baardgroei is er niet of nauwelijks. Ik had ook altijd nauwelijks oksel haren. Bij het ouder worden zie je steeds meer dat het lichaam meer vrouwelijk is dan mannelijk.
Ik kon geen touwtje klimmen op de lagere school, meisjes kunnen dat niet. Push Ups ging ook niet. De spieren zijn vrouwelijk.
De grote fout die bij Klinefelters gemaakt wordt, is dat ze allemaal testosteron krijgen. Want je hebt een lul en je valt op vrouwen dus je bent een man meende prof. Curfs tegen mij te zeggen, toen ik twijfelde tussen man of vrouw, terwijl Klinefelters voor 80% vrouw zijn in hun lichaamsbouw. Dus ook in de opbouw van de hersenen. Ja ze hebben een penis en die is vaak ook nog minuscuul klein en daardoor ben je een man.
Ik heb nooit in de mannenwereld gepast. Het leven is ook verschrikkelijk hard, als alles vrouwelijk is je emoties de manier hoe je in het leven staat en je wordt behandeld als een man. Ik heb niet voor niks 5 burn-outs  gehad.  En weet je als ik een reactie krijg op de site en de persoon in kwestie is een Klinefelter, dan is hun levensverhaal, altijd het zelfde als die van mij. Ze hebben allemaal een zware jeugd gehad met veel geweld, omdat ze niet reageerde zoals ze moesten reageren zoals een gewone jongen moet reageren. Het zijn allemaal jongens waar ouders niet trots op zijn en dat niet trots uiten in geweld.
Daarom erger ik me kapot, als ik zo’n onzin tegen kom op een site van thuisarts.nl de sukkels leren het blijkbaar nooit. 1/3 van alle Klinefelters weet dat hij een Klinefelter is. Dat zegt genoeg over de kennis van de huisarts en al die assistenten die er nooit van gehoord hebben, terwijl het de meest voorkomende geboorteafwijking ter wereld is. 1 op de 500 jongens heeft het. Iedereen weet wat Het downsyndroom is, maar dit is veel zeldzamer. Niemand weet wat het Klinefelter syndroom is. Zelfs huisartsen niet.
Comments