Oorlog

Permalink
Vanmorgen las ik in de Volkskrant een artikel dat op 14 februari de derde wereld oorlog uitbreekt. Waarom 14 februari de dag van de liefde. Nou de aanleiding was de droge aanval van de Amerikanen op 3 januari in Iran. En volgens deze wetenschapper breekt zes weken daarna de derde wereld oorlog uit. Zo was dat ook bij wereld oorlog 1. 6 weken na de aanslag op Frans Ferdinand de troonopvolger van  Oostenrijk in Sarajevo vormde de aanleiding voor WO1. 
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/de-derde-wereldoorlog-kan-elk-moment-beginnen-en-ik-voorspel-het-al-jaren~bbebe909/

Hoe deze oorlog er uit gaat zien vertelt hij er niet bij. Of het een internet oorlog is, of een drone oorlog, maar op 14 februari breekt er een derde wereld oorlog uit die 17 jaar gaat duren. Een oorlog die de orde in de wereld gaat veranderen. 
Maar de vraag rijst al snel hoever gaat men in die derde wereld oorlog. Worden er atoomwapens ingezet, nou dan is de mensheid snel vernietigd. Is het een internet oorlog waarbij alle Windows computers worden platgelegd. Dat zou kunnen want die zijn het meest gevoeligste en het gemakkelijkste te hacken. Mij treft da niet, zou je kunnen denken, maar dat is niet zo, want alles draait helaas op Windows. Hoe moet je je medicijnen dan nog krijgen en je hulpmiddelen. Ook dat kost dan doden. Of wordt de oorlog alleen uitgevochten in het midden oosten. Wie zal het zeggen. 

Wordt 2020 dat bijzondere jaar in negatieve zin. 


Comments