1 jaar vrouw

Permalink
Volgens mijn ID kaart ben ik nu 1 jaar vrouw. Hoewel ik de kaart pas 11 oktober gekregen heb. Dus welke datum hanteer ik nu.  Maar goed als ik mijn kaart moet laten tonen staat daarop 4 oktober 2018. 
Wat heeft het jaar me gebracht. Veel mensen behandelen me nog steeds als man. Ze zeggen wel mijn voornaam, maar als je iets niet meer doet, wat ik vroeger als man wel deed , zijn ze kwaad, de slavernij had ik vorig jaar ook afgeschaft. Mijn buurman, als je voor het huis staat rechts van me meent me nog altijd Buurman te moeten noemen, ondanks dat hij zijn kinderen als eerste lieten kijken wat ik op het naamplaatje had gezet toen ik dat meer als een jaar geleden op mijn deur monteerde. Hij is moslim, dat zegt genoeg, lijkt me zo. 
Mijn tegenover buurman 76 jaar oud, idem dito, maar hij is geen moslim, maar blijkbaar iemand die zo conservatief is dat hij geen respect heeft voor de gevoelens van mij. Hij moet het weten, want ik heb het zijn vrouw uit gelegd, hoe het in elkaar zit. Telefonisch, dat is vaak een probleem, maar ook vaak helemaal niet. 
Het meeste wordt je gediscrimineerd door mensen in de medische wereld, zelfs op de afdeling Genderdysforie op de VuMc was er een telefoniste die me bleef pesten. 
En mezelf. Ik voel me goed, ben weer terug in het gevoel van voor  de testosteron periode. 
Daar kan ik mee om gaan, nu nog hopen dat ik geen hartritmestoornissen meer krijg, dat zou perfect zijn. Maar mijn nieuwe AppleWatch 5 gaat dat makkelijker detecteren en ik kan nu een ecg maken, als ik het heb. 
De suiker intolerantie heb ik, dankzij mijn AppleWatch 3 ook kunnen aantonen. Dus ik moet nog meer opletten op producten waar suiker in zit. Zoals het verbrande koolhydraten, want dat noemen ze karameliseren en karamel is nu eenmaal suiker. 
Als je nu denkt dat ik nu afval. Nee dat doe ik nog steeds niet. Ben al een stuk minder brood gaan eten. In plaats van 2 dagen doe ik nu 3,5 dag met hetzelfde brood. Dus veel minder koolhydraten het helpt niet. Val geen gram af. Ja de spiermassa was minder geworden, dus dan wordt je ook lichter, maar ik was niet lichter geworden door minder vet. 
Ik ben gestopt met Facebook en met de Messenger en met LinkedIn, met de laatste ben ik al een paar jaar geleden mee gestopt. Te veel respectloze mensen op Facebook. Ik had een groep aangemaakt om iedereen tegelijk dezelfde mededeling te sturen, dat ik stop met Facebook. Een iemand stuurde me een Whatsapp, dat ze zich verwijdert had uit de groep, want ze wilde niet in een groep staan. Wat doet ze dan op Facebook, vraag ik me dan af. Dat is toch een grote groep mensen. Toppunt van hypocrisie, als je het mij vraagt. 
Blijkbaar heeft Mark Zuckerberg de geldwolf nog nooit gehoord van BCC. 
Ach ja. Nu hadden ik in het bericht gezet, hoe ze me konden volgen. Maar ik zie aan de statistiek van blogs, dat dit niemand doet op 1 iemand na, uit Portugal. En daar schrijf ik dat allemaal voor op. Uit respect voor die ene iemand. 
Comments