Discriminatie

Permalink
Op Facebook heb ik op dit artikel
Volgend commentaar  geschreven : van de vvd moeten we het ook niet hebben, maar van de politie ook niet en van roze in blauw ook niet. Ik heb nu 2 maal aangifte gedaan van mijn buurman die me uitscheld, de hele moslim buurt tegen me aanzet en me bedreigt en wat doen ze totaal niks ze reageren pas 2 dagen na aangifte. Dus daarom wordt er ook zo weinig aangifte gedaan je schiet er niks mee op. Ze wachten gewoon tot je dood geschoten wordt en dan geven ze de dader geen straf want die was op dat moment niet toerekeningsvatbaar vatbaar. Nederland is het minst tolerante land op deze wereld. Ja je mag zogenaamd zo veel, maar de werkelijkheid is anders. Ik heb onlangs een psychologisch onderzoek gehad. De psycholoog vond dat de problemen waren ontstaan door mijn transitie, terwijl ik het daar niet over heb gehad en terwijl het tegendeel waar is. Hij sprak me overigens in het gesprek met meneer aan en mijn oude naam , daar deed ik een klacht over indienen bij het MuMc, resultaat ik had een kort lontje, met andere woorden je mag blij zijn dat we je tolereren, voor de rest moet je je kop houden. Dat me iedereen in de steek had gelaten, omdat ik van man naar vrouw ging wordt van gezegd dat ik contact arm ben. Ook dat is niet waar, maar in dit Nederland zeggen ze gewoon, ben je zelf schuld, had je maar gewoon zo moeten blijven wie je was. Als of het een keuze is.
Nederland is het minst tolerante land ter Wereld. Het enige wat je ziet zijn zebra’s. Als je een gemeente er op aanspreekt wat ze nu werkelijk doen, krijg je geen antwoord. Ga eens zoeken op de site van je eigen gemeente en tik transgender in, of LHBTI en je krijgt geen resultaat. Ik heb het gedaan bij de gemeente Heerlen, maar vond niks. Vervolgens heb ik een brief geschreven, met de vraag wat ze deden, ik zit nu nog op antwoord te wachten.
Het is allemaal symboolpolitiek, voor de rest niet. We zijn het minst tolerante land ter wereld, kijk als een land zegt dat ze LHBTI zijn een ziekte is, of niet getolereerd wordt, dan weet je waar je aan toe bent. Dan zou je kunnen vluchten, naar Nederland b.v. om vervolgens hier in elkaar geslagen te worden, omdat we hier een land zijn die veel,preekt, maar niks doet.
Comments