Scenario van Rutte.

Permalink
Laten we eens een paar dingen op een rijtje zetten.
Er zijn te veel mensen op deze aarde.
De economie zit in een te grote opwaartse druk.
De co2 waarde is te hoog en het lukt maar niet om die omlaag te krijgen.
Er zijn te veel ouderen en er zijn te veel mensen die gebruik maken van het te dure gezondheidssysteem.
Hoe lossen we dat op. 
Men weet dat Hitler in de tweede Wereldoorlog met een paar leiders om te tafel is gaan zitten en besloten heeft, om de joden uit te moorden. 

Wanneer was nog eens de G20 vorig jaar. Dat was 28 en 29 juni.
Precies een half jaar daarna op 24 januari breekt het Corona virus uit in China. De arts die daar als eerste mee kwam, werd meteen op non-actief gezet, want dat was niet de bedoeling dat daar ruchtbaarheid aan gegeven werd, dat stond niet in het draaiboek. Maar helaas het was te laat, dus we moeten het virus zo snel als mogelijk onderdrukken, met onderdrukken roei je het niet uit. Dat doe je alleen maar als er een vaccin is en dat is er niet. 
De naïeve Thierry Baudet vraagt een debat aan in de tweede kamer, maar dat wordt weggewuifd, dat was niet de bedoeling, dat staat niet in het draaiboek. In het draaiboek staat, dat er te veel ongezonde mensen zijn die gebruik maken van het gezondheidssysteem en die moeten weg. Nu had men hier in Europa al meteen kunnen ingrijpen, door iedereen die uit China kwam en iedereen die de lijn China was geweest in december en januari meteen in quarantaine te zetten, maar dat werd niet gedaan, want dat had men niet besloten achter gesloten deuren op de G20 in Japan. 
Het scenario van Rutten is wat ze afgesproken hadden. We doen niks tegen het virus. 60% van de mensen moeten het krijgen en als dat zo is sterven er in China 2 miljard mensen. In Nederland ook 1 miljoen. In Duitsland een paar miljoen. In de vluchtelingenkampen iedereen, want daar zijn geen gezondheidsvoorzieningen bijna elke roker sterft, weer een probleem uit de wereld. 
Het vaccin is er lang, maar de doelen zijn nog niet gehaald. 
De wereld economie stort in. Ook dat is de bedoeling, want als men mensen moet zoeken om het werk gedaan te krijgen, is dat slecht voor de werkgever, want dan moet die meer betalen. 
Minder mensen, minder werk, minder ongezonde mensen, dus naderhand ook minder druk op de gezondheidszorg. 
De wereld staat stil. Dat wil zeggen dat er geen uitstoot is van co2, tenminste 1 stuk minder. Boeren protesten en andere protesten in een keer weg, want er is een samenscholingsverbod. Het vervoer van voedsel gaat gewoon door, dat is toch vreemd, want waren het niet de dieren die het Corona virus veroorzaakte. Kijk de ongezonde mens, moet wel ongezond blijven eten, want anders overleven er te veel. 
De mensen die overblijven, zijn de meest gezonde mensen. Die kosten geen geld. Die moeten betalen voor  de ondergang van de economie, zodat de rijken opdezelfde aarde nog rijker kunnen worden.


Want we vergeten de VVD is aan de macht en bijna overal in deze wereld, zijn de kapitalisten aan de macht. En kapitalisten zijn dat geworden omdat het gewetenloze boeven zijn die niet kijken of er 1 lijk meer of minder is. Die ook kapitalist willen blijven. Daar ook alles voordoen. Hoe je het ook bekijkt, men had iets nodig om de onrust die er overal was in 1 klap tot zwijgen te brengen en dat is goed gelukt.
Men hoort niks meer over Hongkong, in het Midden-Oosten is het nu ook stil. De vluchtelingen en hun problemen zijn verstomt en Amerika vul dat maar zelf in. 

Jammer dat iedereen daar op intrapt. 

Vorig jaar heb ik het Rino virus gehad, veroorzaakt door een huisarts, die van me af wilde, want ik was te lastig aan het worden. 
Tegen het Rino virus bestaat geen middel, dat moet je uitzieken. Daar sterven elk jaar duizenden ouderen aan en mensen met weinig weerstand. Daar hoor je niemand over. 
Nu heb we het Corona virus en iedereen is in rep en roer, dat maakt de boel verdacht. 
In het scenario van Rutte sterft 1% dat zijn 102.000 mensen. 102.000 moorden. Een stad als Heerlen wordt uitgeroeid in het scenario van Rutte. 

Comments