Gluten intolerantie

Permalink
Ik heb eens de zelftest gedaan van de gluten intolerantie en volgens de site heb ik dat. Dat verklaart een heleboel. Dat ze er niet achter zijn gekomen komt door het feit dat Klinefelters vaak chronisch vermoeid zijn, maar ze hebben ook allemaal een probleem met het immuunsysteem, en een gluten intolerantie is zo’n storing in het immuunsysteem systeem. 
Vanmorgen na het eten van mijn boterham weer eens heftige pijn in mijn onderbuik, als zo vaak. Bovendien krijg je er osteoporose van en dat heb ik, maar dat werd uitgelegd als een gebrek aan hormonen. Maar die plotselinge blaartjes in mijn mond komen van het eten van brood, dat weet ik, en dat is zo’n verschijnsel dat geweten wordt aan een gluten intolerantie. Nu moet ik maar eens bij mijn buurvrouw langs gaan, want die heeft dat ook, om te kijken hoe die daar mee omgaat. 
Ik had al langer het vermoeden dat dit kwam door het eten van brood. Dat ik er het ‘ s morgens geen last van heb, tenminste van de hartritmestoornissen, komt door de bètablokker. Maar ik was nu maar eens gaan kijken op die site, omdat ik weer eens pijn in mijn onderbuik heb. In mijn darmen dus. Comments