Suiker intolerantie

Permalink
Je hebt wat op de lever liggen, is een bekend Nederlands gezegde. Ik was op zoek naar suiker intolerantie en vond deze site https://www.dokterveenstra.nl/suiker-en-zoetstoffen

Toen ik het gelezen had dacht ik, het klopt, in homeopathie geloof ik niet in, maar de rest van het artikel klopt wel. Kijk mijn leverwaarden zijn goed, maar dat wil niet zeggen dat hij goed functioneert. En dat doet hij niet, want ik heb last van zuurbranden, ondanks dat ik geen suiker eet. Mijn voedsel wordt dus door de lever niet goed afgebroken. 
Wanneer zijn die intoleranties begonnen. 
Ze zijn begonnen in 2010. In 2009-2010, kwam ik er achter dat ik onterfd was door mijn moeder. Buiten het feit dat ik altijd alles gedaan had in mijn leven wat ze me hadden opgedragen, kon ik niet begrijpen dat ik uit het gezin gegooid was. En nog steeds kan ik dat niet begrijpen. 
In 2013 na een bezoek in Oostenrijk bij een vriendin die ik al 20 jaar kende, dacht ik die ik met alles geholpen had wat je je maar kunt bedenken, werd ik behandelt als een hond. Mijn hond die ik bij me had, werd beter behandelt. Die kreeg tenminste wat te eten. Ik heb 3 dagen op brood geleefd, wat ik ook nog zelf ging kopen bij de bakker, zelfs de thee had ik bij me. Had ik dat niet gehad, dan was ik van honger en dorst omgekomen. Gelukkig was er een hardrock concert vlak in de buurt daar hadden ze vegetarisch eten, dat was het eerste warme eten wat ik kreeg. Ik had na 4 dagen gevraagd of me de eigenaar haar vader, me naar het station kon brengen, want ik wilde weg uit de hel Lindabrunn. Maar hij zei ik zal er voor zorgen dat je beter behandelt wordt, maar veel hielp het niet. 4 weken hel bij Veronika Kelovitz. Het wordt tijd dat ik dat verhaal ook eens ga opschrijven, want wat ik met die heb mee gemaakt is met geen pen te beschrijven. Als er iemand autisme had dan was het die wel een totaal ongevoelig mens die nog geen traantje liet toen haar moeder op zeer jonge leeftijd aan baarmoederhalskanker overleed. 
Ze behandelde elk mens als een voorwerp, dat je weggooit, als ze het niet meer nodig hebt. 
Die huwelijken naar de knoppen hielp, alleen om zich zelf daar mee te helpen en als ze haar doel bereikt had werd die zelfde persoon gedumpt, alsof ze hem nooit gekend had. 

Het derde is de Genderdysforu het inflexibele van de medewerkers van de VuMc, omdat ze geen verstand hebben van de levenswijze van een Klinefelter. Ook dat heeft verwerking nodig. Al die dingen liggen op mijn lever. En al die dingen veroorzaken dat ik voor al die suikers intolerant ben. Er is geen rust in mijn leven, en suiker zorgt voor nog meer onrust. Mijn hart gaat tekeer als ik suiker eet. 
Nu ben ik ook al vanaf mijn ontdekking dat ik een Klinefelter ben, het zoeken naar een psycholoog en die heb ik nog steeds niet. Dus gebruik ik maar de site daarvoor.

Maar toch had ik liever een echte psycholoog. 

Comments