Corona 3

Permalink
Mensen moeten zo weinig mogelijk sociale contacten hebben. Niemand meer op bezoek. Mensen gaan vereenzamen. We moeten met z’n allen in quarantaine. Nou ik ben al sinds ik in transitie ben in quarantaine, niemand meer over de vloer, door iedereen in de steek gelaten, mensen gaan nu ervaren hoe dat is. Velen krijgen nu een koekje van eigen deeg. Gaan voelen wat het is, geen bezoek meer te krijgen. Gaan merken dat mensen aan de andere kant van de straat gaan lopen, je uit de weg gaan. Voor mij vaderlanders alleen dat ik een paarvafspraken in het ziekenhuis heb moeten afzeggen, dat zijn mijn sociale uitjes, omdat niemand meer met me omgaat. 
Zouden mensen nu tot inkeer komen, nu ze zelf merken hoe dat is. Ik denk het niet. 

Wat ook een bijkomstigheid is, nu er geen luchtverkeer meer is. Ik kan weer met open raam slapen. Het milieu vaart er natuurlijk ook wel bij. Ze hebben jaren liggen te lullen om de co2 omlaag te krijgen en het lukte maar niet en nu, gaat het in een keer wel, dank zij de slecht hygiëne van China.  Er vliegt bijna niks meer, tenminste geen passagiers. Ja natuurlijk wel goederen, want de mens moet wel te eten krijgen. Er zal nog wel een tijd aan breken dat de buitenlandse producten niet meer kunnen. Op de boeren wordt dan een beroep gedaan om voor volk en vaderland te gaan produceren. Ze zijn zo wel van de straat af. Lelystad wordt definitief niet geopend. Menig vliegveld krijgt uitstel van betaling, zoals Aachen AirPort. 

Comments

Corona

Permalink
Vanmorgen belde ik op naar het MuMc om een afspraak van maandag telefonisch te doen of via FaceTime. Iedereen die in 1950 of eerder geboren was behoorde tot de risicogroep zei ze, nou dan heb ik toch alweer pech, want ik ben in 1951 geboren, maar ik kom toch niet, doe het maar telefonisch, nou dat was geen probleem.  
Een andere afspraak die ik had, ga ik via FaceTime doen, die mensen hebben ook Apple. Het is ergens van de gekke dat ziekenhuis beeldschermen niet uitgerust zijn met een camera, ik bedoel naast FaceTime hebben we natuurlijk ook Skype. 
Als ik met de hond ga wandelen probeer ik toch zoveel mogelijk afstand te bewaren naar andere mensen, hoewel van morgen er toch nog een klootzak was die me aanstootte, de wereld zit vol a-socialen. 
Comments

VuMc

Permalink
Vandaag was ik op op de Genderpoli in het VuMc. Aan de balie stond Helene die me altijd zit te pesten. Hebt u een afspraak, zei ze. Ze herkende me niet terug. Vorige keer zei ze nog toen ik mijn naam wilde zeggen, ik weet wel wie je bent. Vandaag wist ze het niet. De pruik doet wonderen, maar ook natuurlijk mijn kleding. Rode broek mooie trui aan, opgemaakt lippen in de kleur van de broek. Het moet wel allemaal kloppen, vind ik eindelijk kan ik me uitleven in die dingen die ik andere vrouwen in mijn leven steeds adviseerde alsof zij mij moesten vertegenwoordigen. 
Volgende week gaat de VuMc op slot. Waarom ik het risico topadvertenties benoemen vroeg ze. Nou zei ik, was er wel een risico, ik reis altijd eerste klas dus daar zitten niet zoveel mensen, bovendien zijn de treinen leeg. Want de meeste mensen moeten thuis blijven. 
Volgende week gaan ze afspraken telefonisch doen. Maar ik vind dat je toch met elkaar moet praten door elkaar te zien. 
In het begin dat ik op de Genderpoli kwam heb ik eens gezegd dat ze ipad’s moesten hebben, om veel gesprekken elektronisch te doen, zeker voor mensen die veraf wonen. Men haalde toen de schouders op, nu zou het een uitkomst zijn geweest. Regeren is vooruit zien. 
Corona is als een moderne pest. In de middeleeuwen brak wel eens de pest uit en stierven duizenden mensen, nu hebben we de pest overwonnen, maar de hygiëne in de hele wereld niet. De moderne pest heet Corona en de wereld staat in brand. De wereld is ontwricht. Mensen zullen sterven met de bosjes en de regering is bezig met paniek voetbal. De rijken moeten natuurlijk overleven. De mensen kunnen verrekken in de wereld van Rutte. De economie moet blijven draaien. Dat is het enige wat telt. Bij Rutten telt het heden nooit de toekomst. 
Of ik dit ga overleven wie zal het zeggen. Ik denk dat ik een goed weerstand heb. Altijd wandelen met de hond in weer en wind. Vorig jaar heb ik het rhino virus ook overleeft en toen was mijn gezondheid slechter, door de voortdurende hartritmestoornissen, maar je weet maar nooit. De afspraken die ik komende dagen heb ga ik afzeggen. Je moet ook niet de kat op het spek binden. Bezoek krijg ik toch nooit en op straat ga ik afstand houden naar anderen. Maar ik moet natuurlijk wel elke dag met mijn hondje gaan wandelen, heb ik vorig jaar ook gedaan toen het rhino virus toesloeg. Ook daar is geen middel tegen, kun je aan dood gaan, maar daar hoor je nooit iemand over.  Dat was mijn huisarts schuld dat ik dat kreeg, geen handen gewassen na het bezoek van iemand die zwaar verkouden was en ook bevangen was van dit virus. De afspraak maandag in het MuMc ga ik afzeggen. 
Comments

Corona

Permalink
Uni Wien geschlossen krijg ik net een berichtje van een vriendin uit Oostenrijk. Wat doet men hier, weinig of niks. Normaal zou ik het niet moeten krijgen, want hier komt nooit iemand. Maar ik moet ook af en toe naar de winkel of naar het ziekenhuis. 
Ik zou in de elleboog moeten hoesten, dat gaat niet bij mij. Want mijn armen zijn te lang. Dat heb ik nu met mijn Klinefelter syndroom. Bovendien zijn wij Klinefelters ontsteking gevoelig. Zouden ze dat wel weten bij het RIVM of zijn wij bij voorbaat al afgeschreven als nutteloze wezens. 
Comments

Geld terug zonder te klagen.

Permalink
Gisteren kreeg ik de rekening van Valys, Valys is de reisorganisatie waarmee je kunt reizen als je verder wilt gaan dan de 5 zones van omnibus. Ik heb 700 km per jaar. Ik heb nu ontdekt dat je het ook kunt combineren met de trein. Dat is gunstig. Dan kom ik makkelijk uit met mijn km. Als ik naar Amsterdam moet, dan kan ik me in Amsterdam met de taxi van het station naar het VuMc laten rijden en ook weer terug. Maar terug komend op de rekening, 1 rit stond er niet op, nu moet ik wel zeggen dat de chauffeur 3 kwartier te laat was. Toch maar even gebeld, want eerlijkheid duurt het langst. Of ik geklaagd had, nee zei ik ik heb niet geklaagd, ik heb alleen opgebeld, toen de chauffeur niet kwam opdagen na een kwartier. Nou de kosten waren geannuleerd. Er bestaan nog organisaties waar je zonder te klagen je geld terug krijgt. Nou daar mag omnibuzz nog eens een voorbeeld aannemen, daar zat ik 2 uur in een taxi omdat een chauffeur van Neelissen meende dat hij in de tijd van de rit nog even zijn privé boodschappen moest gaan doen. Vorige week vertelde me een chauffeur, dat ik maar 1 uur in de bus mocht zitten. Omnibuzz legt dat zo uit, de tijd dat je zelf in Maastricht kunt komen plus 25 minuten. Daar kun je alle kanten mee uit. 
Comments

Maatschap

Permalink
Ik heb nog eens zitten na te denken over de constructie die Drs. Meis van de huisartsenpraktijk van de Molenhoek zich bedacht heeft. Tegenwoordig heb je al voor 1 eurocent een B.V. Vroeger kostte dat 18000 euro, maar het VVD kabinet van Rutte heeft dat afgeschaft. Een BV betaald maar 25% belasting. Nu verdient die Meis zo veel dat ze normaal 52 % belasting betaald. Dus alles wat ze verdient aan het arts zijn gaat naar de BV in. Nu heeft die BV 1 werknemer en dat is zij, die ene werknemer krijgt het minimum loon dus die ene werknemer krijgt daardoor ook nog alle voordelen van een persoon met een laag inkomen. Want de bv is een bedrijf. Daar komt nog bij dat alles wat aangeschaft wordt een computer een auto enz. op de kosten van het bedrijf gaat. Dat heeft het voordeel dat je over die BMW van minimaal 60.000 euro geen btw hoeft te betalen en je hem kunt afschrijven van de belastingen dan heb je die auto voor 25000 euro na 3 jaar verkoop je hem weer, voor 30000 en dan heb je een eenmalige investering van 24000 euro want die 30000 stroomt niet terug naar de bv in. Dat doe je met alles. Elk artikel wat je koopt dat koop je in naam van de bv en dat gaat ver. Werk je over, dan staat in de wet dat de werkgever de werknemer moet voorzien van een maaltijd, dan ga je ook nog uit eten op kosten van je bedrijf. Bovendien moet je er natuurlijk voor zorgen dat het kapitaal in het bedrijf zo laag mogelijk is, want dan betaal je zo min mogelijk belasting. Je zou zelfs een fictieve huisartsenpraktijk kunnen maken in het huis waar je woont op kosten van de belastingbetaler. Ga je op reis eens even kijken of er niet ergens een huisartsen congres in de buurt is, dan kun je nog op kosten van je onderneming op vakantie gaan.  Ik zeg niet dat het zo is, maar het zou kunnen. Dan ben je huisarts in een van de armste buurten van Heerlen, tenminste dat zijn je patiënten en over de rug van deze belastingbetaler heb je zo’n constructie bedacht, om je zelf zoveel mogelijk te verrijken. 
Ik zou me schamen. Maar mensen die dit doen, die weten niet wat gevoel is en wat schaamte is. Daarom is het ook maar goed dat ik weg ben uit deze praktijk.
De huisartsen van de Molenhoek, dus alleen de huisartsen zullen bruto per jaar 2,6 miljoen euro binnen halen en dan heb ik het alleen over de huisartsen. Dat wat de assistenten binnen halen, psychologische ondersteuning, bloeddruk meten, bloed prikken, daar wordt ook nog aan verdiend. Op de Molenberg wonen veel oude mensen, daar wordt extra aan verdiend, want die komen elke 3 maanden bij robot Kim om het gewicht en bloeddruk te meten, die betaalt zich zelf. Elke bezoeker was in 2017 23 euro en die is maar 5 minuten binnen. Dat is kassa. Zelfs een mailtje sturen moet betaalt worden. Daar komen wel een paar miljoen nog meer binnen. 
Wordt toch tijd dat ze daar wat aan gaan doen, want het rijst de pan uit. En nu moet je niet denken ik ga nooit naar de huisarts, aan mij verdient hij niks. Vergeet dat maar als niemand naar de praktijk zou komen, heeft de arts toch nog 900.000 euro. De duurst betaalde  niksdoener van Nederland.  Elk jaar gaan de premies omhoog, maar aan het grabbelen van huisartsen en specialisten in de gezondheidszorg doet men niks. Alleen al huisartsen niet meer betalen voor kosten die ze niet maken, zou een besparing op leveren van 1,5 miljard euro. en dan heb ik het alleen over huisartsen de specialisten zouden ze allemaal in loondienst moeten doen, overigens huisartsen ook, dan waren die maatschap constructies voorbij en dat zou miljarden besparing opleveren per jaar. 
Als je bij een specialist in het ziekenhuis zit, die laat je minimaal 3 maal per jaar terug komen of je wilt dat niet, maar dat doen de meesten niet. Dat is 3 maal kassa 3 maal bloed prikken enz. enz. 
Als je nu bij een universiteit ziekenhuis zit, dan gebeurt dat niet. Die laten je 1 maal per jaar terug komen. Tenminste als je redelijk gezond bent. Daar maakt het niks uit, want die specialisten zijn in loondienst en die hebben het druk genoeg. 

Het kan nog erger, dat moet ik er bij zeggen. In Heerlen regeert al jaren de SP. Die maken het nog bonter wat betreft belasting ontduiking. Stel je bent wethouder in Heerlen. Dan heb je een 180.000 euro bruto per jaar. Maar die 180.000 euro krijgt de wethouder van de SP niet. Dat geld wordt zonder tussenkomst van de wethouder naar de SP overgemaakt. En de SP zelf betaalt geen belasting. Dus zou er normaal 52% belasting op dat bedrag zitten, dan krijgt de overheid niks. Nou ja niks, dat nu ook weer niet. De wethouder wordt nu door de SP betaalt. Daar betaalt men belasting en sociale lasten over. Dat is bij een inkomen van 30.000 euro ongeveer 50.000 ten laste van de SP. Maar de winst zit hem dus in die 130.000 euro waar niks over betaald wordt. Bij 30.000 euro betaal je ongeveer 33% belasting en sociale lasten. Maar stel de wethouder heeft een huis met hypotheek dan kan hij de rente aftrekken en dan krijgt hij daarvoor extra geld terug van de belastingen en hoogstwaarschijnlijk zorgtoeslag die hij niet gekregen had bij 180.000. Het is allemaal legaal. Maar het heeft wel een nare smaak. 

Comments

Genderneutraal

Permalink
Ik had vandaag de cardiologie gebeld in Maastricht voor een afspraak, de nieuwe huisarts had een verwijzing gestuurd. Normaal had ik al naar het Zuyderland moeten gaan, maar de mevr. Die de ecg van me maakte vorige keer meenden me belachelijk te moeten maken om mijn borsten. Dat was een dejavu, dat had ik al eens eerder mee gemaakt op de röntgen van dat zelfde ziekenhuis toen 2 verplegers me zaten uit te lachen. Volgens mij werken alle idioten van heel Limburg in het Zuyderland. Kijk als je zoiets voor de tweede keer mee maakt, dan durf je niet meer te bellen, daar hou je een trauma van over. Nu met het vrouwelijk hormoon ben ik sowieso veel emotioneler dan vroeger met de testosteron. Bovendien heb ik net de nare periode van discriminatie van Mariet Bosch achter de rug, nog meer negatieve ervaringen hoeft even niet meer. Ik weet het hart is belangrijk, we hebben er maar éën. Maar mevr. Vreuls vond dat totaal niet belangrijk, toen ik met de hartritmestoornissen afgelopen zomer steeds aankwam. Maar mevr. Mattheij informeerde meteen er na, dus ik verteld bovenstaand verhaal, ik zei er nog bij als ik 6 maart bij de endocrinoloog ben, vraag ik voor een verwijzing naar Maastricht. Dat is niet nodig zei ze en deed meteen een verwijzing sturen. 
Toen ik vandaag belde hadden ze het nog niet verwerkt, bovendien stond er nog altijd de verkeerde huisarts in het systeem. Ik werd doorverbonden met de administratie. De juffrouw die ik aan de lijn kreeg kon me niet vinden in het systeem, nou zei ik, ik heb althans 2 afspraken de komende tijd bij jullie, dit is wel vreemd. Nee zegt ze je staat niet in het systeem. Zou het gehackt zijn? Maar toen kreeg ik een ingeving. Ik zeg ik ben transgender u moet eens bij de vrouwen kijken en jawel hoor ik stond er in. De naam van de arts werd verandert en ik hing op. Daarna dacht ik, het MuMc is niet gender neutraal, het VuMc wel, als ik daar bel weten ze meteen wie ik ben, daar wordt niet gezocht op man of vrouw, het conservatieve Limburg loopt weer eens achter de feiten aan.
Comments

Nieuwe huisarts

Permalink
Vanmorgen een kennismaking-bezoek gebracht aan mijn nieuwe huisarts, dat komt wel goed denk ik. Geen pesterijen meer , geen assistenten meer die me met meneer aanspreken. 
Ze is een 1 dag in de week arts in het asielzoeker-centrum, een vrouw naar mijn hart. Het liet me herinneren aan de tijd dat ik de Vietnamese Vluchtelingen in Kerkrade geholpen heb hun weg te vinden in de Nederlandse maatschappij en degene die niet in Kerkrade wilde blijven heb ik naar Bergen op Zoom verhuist. 
Overal zie je op bedrijfsauto's staan we zoeken collega's en wij sluiten ze op in een centrum in plaats dat we die mensen een toekomst laten opbouwen in Nederland. Er zullen maar weinig echte van oorsprong Nederlanders  zijn de meest mensen zijn van heinde en ver gekomen om in ons landje te komen wonen en in die tijd van vroeger was dat nooit een probleem, wat is er niet allemaal in de mijn gaan werken. Heerlen had maar 6000 inwoners aan het begin van de twintigste eeuw, de rest is import. We zijn een egoïstisch volkje geworden. 

Weer opnieuw beginnen is afscheid nemen van het andere soms valt dat zwaar, zoals dat was toen vorig jaar de endocrinologe waar ik al die jaren bij had gezeten overleed. Ze was het er niet mee eens dat ik naar de Vumc ging, maar we konden wel al die jaren goed met elkaar over weg en dat was niet voor iedereen zo. Maar met mij klikte het. Ik kijk af en toe nog naar de film over mij. gemaakt door L1, waar ze aan mee deed, dat geeft troost. 
Van de andere kant denk ik dat we allemaal op het pad van het leven zitten, soms loop dat pad gelijk aan het pad van iemand anders en dan is er splitsing en dan scheiden de wegen zich weer, de ene volgt die weg en de ander de andere weg en op die andere weg zijn andere paden die weer gelijk lopen aan jou pad. We groeien allemaal in ons leven en je heb dan die andere paden nog om je weg te kunnen vervolgen. Nog een laatste groet en verder met de blik vooruit in een nieuwe toekomst. 
Comments

En ik zelf dan.

Permalink
Toen Genderdysforie geconstateerd is en ik bij mijn psycholoog was op de Genderpoli, gaf ze me de wijze raad mee: laat nooit over je heen lopen, waarop ik zei: dat heb ik nog nooit gedaan. Vaak kwamen de woorden van de psycholoog weer terug in mijn herinnering. Ik had dan wel een grote mond gehad, van dat doe ik nooit, maar al te vaak liet ik toch over me heen lopen en was ik te tolerant. Tot dat ik er schoon genoeg van had en bij mezelf gezegd heb, Viviënne stop met dat tolerant zijn want anders ga je ten gronde. Mensen die toch meende bij mijn oude naam te moeten blijven, daar ben ik uit mezelf mee gestopt. In dat licht gezien is het goed dat ik van huisarts verander, want een Mariet Bosch verandert nooit en mijn huisarts is niet bereid om een discriminerend mens de keien op te gooien, terwijl dat mens iedere keer de grondwet overtreedt. Ik doe nu ook overal een klacht indienen als ik aangesproken wordt met meneer of met Vincent, als het een bedrijf of instelling is. Ik vind na meer dan 1,5 Jaar moet men het weten. Ik weet ik weet ik heb een diepe stem, maar er zijn oudere vrouwen in mijn omgeving waar ik wel eens mee praat en die bij dezelfde huisartsenpraktijk zitten, die nog een diepere stem hebben als ik heb. Beide hebben me onafhankelijk van elkaar mij bevestigd dat ze altijd worden aangesproken met Mevr. 
Het zit dus tussen de oren van mevrouw Mariet Bosch, zij heeft iets tegen transgenders. 

Ik ben een klinefelter. Klinefelters zijn snel uit het veld geslagen, Klinefelters zijn snel uit hun evenwicht en een makkelijke prooi voor mensen die hun uit dat evenwicht willen slaan. Het kan natuurlijk zijn dat ze er te weinig van afweten. Bij sommige assistenten was dat ook zo. Ik heb eens ooit iemand gezegd dat ik het syndroom van klinefelter had, ze wist niet wat het was, hoe kun je dan iemand goed helpen, als je niks weet over een aandoening? 
Mevrouw Vreuls heeft daar achteraf gezien handig gebruik van gemaakt. Op de eerste afspraak met de psycholoog kwam ik een uur te laat. Ik kreeg daar de schuld van. Toen de afspraak gemaakt werd en dat deed Vreuls heb ik hem nog eens geverifieerd, dus onbegrijpelijk dat ik een uur te laat kwam. Ik maak veel afspraken met b.v. het huidcentrum of met de tandarts of met de VuMC, ik heb me nog nooit vergist, al die instellingen sturen een sms of een mail en het klopt altijd. Vandaag heb ik om 9:00 uur een afspraak met het huidcentrum een paar dagen geleden kreeg ik de sms en daar stond in 9:00 uur, ik dacht nog is dat niet wat vroeg, klopt dat wel, het was goed, want in mijn agenda stond het ook op 9:00 uur. 
Ze kwam nooit afspraken na, bij de laatste heb ik gezien dat ze het extra deed. Want ik zag haar het papiertje waarop ze het geschreven had weg moffelen. Toen ik een mailtje stuurde na 2 weken was ze zogenaamd op vakantie. Ze zou terug mailen als ze terug was, dat gebeurde niet en dan raak ik weer uit mijn evenwicht. Dan begint het weer  te malen in mijn hoofd, waar ik niks aan kan doen. Ook in dat licht bezien is het beter dat ik daar weg ga. 
Klinefelters hebben nog een euvel, hoewel zou je het wel een euvel kunnen noemen. Klinefelters hebben geen masker op, diplomaat zouden ze nooit kunnen worden, dat wat ze denken zeggen ze. Ze kunnen niet anders. Want anders is uit hun evenwicht gaan. Als iets leuk vind zeg ik dat, maar als ik iets niet leuk vind zeg ik dat ook, dat laatste wordt meestal niet in dank afgenomen. 
Vandaag maar een een afspraak maken met mijn nieuwe huisarts, zodat ik het hoofdstuk Vreuls kan afsluiten. 
Comments

Vreemde incidenten.

Permalink
Wanneer was dat met die Kim, dat was lang voordat ik uit de kast kwam. Ik was al aan het afvallen voordat ik ooit op het idee kwam om naar Amsterdam te gaan. Dus wie weet hebben ze een inschattingsfout gemaakt met Amsterdam. Toen ik liet blijken dat ik meer vrouw dan man was, zei ze dan moet je naar Amsterdam naar het VuMC en toen ik daar op inging kwam ze met de psychologische dienst van het Zuyderland want daar zou een psycholoog zitten die verstand had van klinefelter. Nu had Mevr vd Brand al jaren beweerd dat die niet bestond. Dus wie heeft er nu gelijk. Ik liet 2 verwijzingen uit gaan. Voor mezelf had ik al uitgemaakt dat ik naar Amsterdam ging, want ik zag Heerlen als een omweg, waar achteraf gezien het een doodlopende weg zou zijn geweest, want deze dienst wordt geleid door een oerconservatie streng katholiek manager en we weten hoe katholieken denken over transgenders.
Wat ook een feit is, dat er geen uitwisseling was dus de VuMC en Vreuls en ze wilde zo graag alles weten, beweerde ze. Ze had al een paar keer geprobeerd, maar het lukte niet en als ze geen contact had met de VuMC hoefde ik ook niet op de afspraak te komen. Ze had al 3 weken geprobeerd en de afspraak werd steeds uitgesteld. Toen  het 2 dagen voor de afspraak met het VuMC was heb ik zelf maar eens gebeld en binnen 2 minuten had ik een verbinding met de Genderpoli en had ik het contact geregeld, ik heb dit altijd een vreemd verhaal gevonden, maar nu wordt alles duidelijk. 
Ik voel me niet schuldig in dit verhaal. Integendeel zelfs. Iemand die iemand ondersteunt in haar discriminatie, discrimineert zelf ook. Ik heb er ook alles aan gedaan om het uit te praten, maar dat wilde men niet. Men wilde van me af. van me af sinds dat verhaal met die Kim, och zei Vreuls toen, dan doen we toch die meting als je hier bij mij bent, weer deed ze net of het haar niet uit maakte, maar de werkelijkheid was dan toch anders. 
2 jaar geleden ging ik voor de griepspuit per toeval was ik als eerste aan de beurt. Ik had me opgemaakt, ik had mijn dure vrouwe jas aan, mijn nieuwe bril en toen ik naar buiten wilde gaan ging dat niet omdat de toeloop te groot was. Mevr. Meis ook een arts vroeg aan de mensen om meneer Crutzen even langs te laten. Waarop ik ze, het is Mevr. Crutzen. Er loopt maar 1 transgender rond in die praktijk, dat had ik ooit gevraagd of er nog meer waren, die waren er niet, dan weet je dat die ene Mevr. Crutzen is, want beweerde Vreuls niet dat ze het in de werkvergadering besproken had. Ze kende wel mijn achternaam, terwijl ik nooit bij haar geweest was. Ik bedoel er komen honderden cliënten op zo’n praktijk, hoe kan het dan zijn, dat een arts, waar je nooit geweest bent, je aanspreekt met je achternaam en daar dan meneer voorzet, dat wekt argwaan. 

Kijk dat mensen mij mijden is bekend, dat is een van de gevolgen hier in Nederland als je jezelf wilt zijn. Als je zonder masker door het leven wilt gaan. Het Corona virus kan ik alleen in een ziekenhuis oplopen, voor de rest niet, want mensen mijden me. 
Daar was nog zo’n raar verhaal. Het verhaal van de vitamine C. Ik ben daarvoor in het Zuyderland geweest, dat weet ik, ik heb ook het Zuyderland gebeld voor de uitslag en te horen gekregen dat er die wel was maar niet konden zeggen, maar toen ik daarvoor ging vragen, was er nooit een uitslag gekomen, en ik was nooit in het Zuyderland geweest. Toen ik in januari ging kijken bij mijnzuyderland, want vanaf die tijd kon dat pas, stond hij er inderdaad niet op. Je gaat aan jezelf twijfelen zij het niet, dat ik via whatsapp gechat heb hier over. Er gebeuren vreemde dingen in de praktijk van Mevr. Vreuls.
Tja die Mariet Bosch dat was de ergste. Haren op de tanden, zelden zo’n onvriendelijk mens gezien, die loopt zich zelf in de weg.
Een van de andere assistenten was me ooit bloed aan het prikken, dat lukte niet, omdat mijn bloedvaten slecht zichtbaar waren. Volgens Mariet Bosch die langs liep en meende dat ze ook wat moest zeggen, had ik rollende aderen, nee dat heb ik niet. Ze zijn alleen slecht zichtbaar. Ik vroeg haar waar ze zich mee bemoeide. Tegen de andere assistente heb ik gezegd, stop maar ik ga wel naar het Zuyderland. De opmerking van die Mariet Bosch maakte de andere assistent ook nog zenuwachtig het had geen nut meer om verder te gaan. Die Mariet Bosch was de rotte appel. het had niet mijn werknemer moeten zijn, die had ik allang de keien op gegooid, want dat kan Vreuls, de praktijk De Molenhoek is van haar. Die heeft ze al in 2015 gekocht volgens de gevens van de kamer van Koophandel. Dus iedereen die daar werkt is bij haar in dienst.
Voor het gebouw waar ze in zitten hebben ze een aparte BV voor opgericht. die telt 4 bestuursleden

Een van die bestuursleden is Meis die haar bestuurslidmaatschap ondergebracht heeft in een BV, die maar 1 bestuurslid kent en dat is ze zelf.


Ze woont op Bosscherweg 10 Hulsberg, ga maar eens kijken hoe riant dat die woont en dan maar klagen dat de gezondheidszorg te duur is.

al met al weten ze veel wegen te bewandelen om zo weinig mogelijk belasting te betalen over de rug van de patiënten van de Molenhoek en elke patiënt die hun niet bevalt pesten ze gewoon weg. 


Comments