Baby boom

Permalink
Vanmorgen 36,55 mijn tandarts belde op. De afspraak van 1 april gaat niet door. Spoed blijven ze wel doen. 
Over 9 maanden is er natuurlijk een babyboom. Wat moet je de hele dag doen als je thuis bent. Naar film1 kijken van Ziggo. Ze hebben het opengesteld voor iedereen. Af en toe valt hij wel uit blijkbaar kijken te veel mensen. 
Wat nu wel te merken is, dat de technische ontwikkeling helemaal niet ver is. Gesprekken via FaceTime met het ziekenhuis, of via skype is niet mogelijk. Toen ik voor het eerst op de VuMc kwam en dat was in 2017, heb ik al gezegd dat ze een webcam moesten hebben, dan hoefde je niet voor een uur naar Amsterdam te gaan, dan kon je de gesprekken via webcam doen. En nu in 2020 was het nodig en nu kan men het niet. Dat is het met die Apple gebruikers, die lopen de tijd altijd vooruit. 
Webcams zijn niet aan te slepen, las ik op internet. Bij mij zijn ze ingebouwd in mijn computer. 
Maar als je dan iemand oproept via FaceTime zie je opeens een gezicht, dan hebben ze hun iPhone aan het oor in plaats om in de camera te kijken. 
Via whatsapp gaat ook maar de kwaliteit kan niet tippen aan FaceTime. Voor FaceTime is geen telefoonnummer nodig, een mailadres is voldoende. 
Comments

Sociale isolatie

Permalink
Lichaamstemperatuur vanmorgen 36,55. Geen hoesten meer vanmorgen. De Dyson op mijn slaap kamer houdt de lucht vrij van pollen. 

Sociale isolatie en sociale distance zoals men in de tweede kamer zegt, omdat men daar menen dat ze wat meer zijn. Ik heb al bijna 3 jaar sociale isolatie. Ik ben er ondertussen gewend aan geraakt, dat niemand meer over de vloer komt. Ik zou dan al die “vrienden en kennissen” van vroeger nu wel eens willen vragen hoe dat voelt. Niet alleen nu, maar over een week, of 2 weken. Niet meer op stap kunnen gaan. Geen clubjes meer. Niks meer. Och na een week gaat dat nog, maar dan week 2, week 3, week 4, dan op totale lock down. Voor mij geen probleem. Voor een hele boel mensen wel. Facebook zal minder worden, want wat heb je nog te melden, als je nergens meer naar toe kunt. 
Comments

Niks in de gaten.

Permalink
Als ik ga wandelen met Fifi en ik kom mensen tegen, dan loop ik er met een grote boog omheen. Dan krijg je vaak verbaasde gezichten. Er zijn blijkbaar mensen die niks in de gaten hebben, die blijkbaar het idee hebben dat hun niks overkomt, dat zou wel kunnen zijn, maar het gaat wel over mij. Ik moet dit zien te overleven. Ik ben op dit moment een beetje verkouden en heb wat keelpijn. Is dit Corona, dat weet ik niet. Koorts heb ik niet, vanmorgen 36,21 gemeten met een standaard thermometer dus achter je kont in. Ik heb altijd al zo’n lage temperaturen gehad. Met 37,5 heb ik koorts. Bij anderen is 37,5 een normale temperatuur. Ik heb al eens de suggestie gedaan, of door de lage lichaamstemperatuur of ik daardoor snel last heb van overgewicht. Elk graad hoger kost energie. Kijk maar naar jezelf met warm weer eet je meneer dan met koud weer. 
De keelpijn en de beetje verkoudheid kunnen ook komen door mijn pollenallergie. Daarom heb ik me maar nog een Dyson bestelt, niet de hot and cool maar een luchtreiniger. Die kan me ook in de zomer, als het bloedheet is de boel koelen in huis. En hopelijk zorgt hij er ook voor dat er geen schimmel meer ontstaat, want daar heb ik wel, last van in dit huis zonder spouwmuren. Ook schimmel veroorzaakt een slechte kwaliteit lucht, waar je van gaat hoesten. 
Morgen weet ik of het hooikoorts is. 
Gewoon de temperatuur blijven meten.
Comments

Scenario van Rutte.

Permalink
Laten we eens een paar dingen op een rijtje zetten.
Er zijn te veel mensen op deze aarde.
De economie zit in een te grote opwaartse druk.
De co2 waarde is te hoog en het lukt maar niet om die omlaag te krijgen.
Er zijn te veel ouderen en er zijn te veel mensen die gebruik maken van het te dure gezondheidssysteem.
Hoe lossen we dat op. 
Men weet dat Hitler in de tweede Wereldoorlog met een paar leiders om te tafel is gaan zitten en besloten heeft, om de joden uit te moorden. 

Wanneer was nog eens de G20 vorig jaar. Dat was 28 en 29 juni.
Precies een half jaar daarna op 24 januari breekt het Corona virus uit in China. De arts die daar als eerste mee kwam, werd meteen op non-actief gezet, want dat was niet de bedoeling dat daar ruchtbaarheid aan gegeven werd, dat stond niet in het draaiboek. Maar helaas het was te laat, dus we moeten het virus zo snel als mogelijk onderdrukken, met onderdrukken roei je het niet uit. Dat doe je alleen maar als er een vaccin is en dat is er niet. 
De naïeve Thierry Baudet vraagt een debat aan in de tweede kamer, maar dat wordt weggewuifd, dat was niet de bedoeling, dat staat niet in het draaiboek. In het draaiboek staat, dat er te veel ongezonde mensen zijn die gebruik maken van het gezondheidssysteem en die moeten weg. Nu had men hier in Europa al meteen kunnen ingrijpen, door iedereen die uit China kwam en iedereen die de lijn China was geweest in december en januari meteen in quarantaine te zetten, maar dat werd niet gedaan, want dat had men niet besloten achter gesloten deuren op de G20 in Japan. 
Het scenario van Rutten is wat ze afgesproken hadden. We doen niks tegen het virus. 60% van de mensen moeten het krijgen en als dat zo is sterven er in China 2 miljard mensen. In Nederland ook 1 miljoen. In Duitsland een paar miljoen. In de vluchtelingenkampen iedereen, want daar zijn geen gezondheidsvoorzieningen bijna elke roker sterft, weer een probleem uit de wereld. 
Het vaccin is er lang, maar de doelen zijn nog niet gehaald. 
De wereld economie stort in. Ook dat is de bedoeling, want als men mensen moet zoeken om het werk gedaan te krijgen, is dat slecht voor de werkgever, want dan moet die meer betalen. 
Minder mensen, minder werk, minder ongezonde mensen, dus naderhand ook minder druk op de gezondheidszorg. 
De wereld staat stil. Dat wil zeggen dat er geen uitstoot is van co2, tenminste 1 stuk minder. Boeren protesten en andere protesten in een keer weg, want er is een samenscholingsverbod. Het vervoer van voedsel gaat gewoon door, dat is toch vreemd, want waren het niet de dieren die het Corona virus veroorzaakte. Kijk de ongezonde mens, moet wel ongezond blijven eten, want anders overleven er te veel. 
De mensen die overblijven, zijn de meest gezonde mensen. Die kosten geen geld. Die moeten betalen voor  de ondergang van de economie, zodat de rijken opdezelfde aarde nog rijker kunnen worden.


Want we vergeten de VVD is aan de macht en bijna overal in deze wereld, zijn de kapitalisten aan de macht. En kapitalisten zijn dat geworden omdat het gewetenloze boeven zijn die niet kijken of er 1 lijk meer of minder is. Die ook kapitalist willen blijven. Daar ook alles voordoen. Hoe je het ook bekijkt, men had iets nodig om de onrust die er overal was in 1 klap tot zwijgen te brengen en dat is goed gelukt.
Men hoort niks meer over Hongkong, in het Midden-Oosten is het nu ook stil. De vluchtelingen en hun problemen zijn verstomt en Amerika vul dat maar zelf in. 

Jammer dat iedereen daar op intrapt. 

Vorig jaar heb ik het Rino virus gehad, veroorzaakt door een huisarts, die van me af wilde, want ik was te lastig aan het worden. 
Tegen het Rino virus bestaat geen middel, dat moet je uitzieken. Daar sterven elk jaar duizenden ouderen aan en mensen met weinig weerstand. Daar hoor je niemand over. 
Nu heb we het Corona virus en iedereen is in rep en roer, dat maakt de boel verdacht. 
In het scenario van Rutte sterft 1% dat zijn 102.000 mensen. 102.000 moorden. Een stad als Heerlen wordt uitgeroeid in het scenario van Rutte. 

Comments

Verschil

Permalink
hoe is het verschil met het begin van de transitie en met nu. Begonnen ben ik op 23 augustus 2018. 

De eerste foto is gemaakt in oktober 2018 en de andere 21 februari 2020Comments

Corona 3

Permalink
Mensen moeten zo weinig mogelijk sociale contacten hebben. Niemand meer op bezoek. Mensen gaan vereenzamen. We moeten met z’n allen in quarantaine. Nou ik ben al sinds ik in transitie ben in quarantaine, niemand meer over de vloer, door iedereen in de steek gelaten, mensen gaan nu ervaren hoe dat is. Velen krijgen nu een koekje van eigen deeg. Gaan voelen wat het is, geen bezoek meer te krijgen. Gaan merken dat mensen aan de andere kant van de straat gaan lopen, je uit de weg gaan. Voor mij vaderlanders alleen dat ik een paarvafspraken in het ziekenhuis heb moeten afzeggen, dat zijn mijn sociale uitjes, omdat niemand meer met me omgaat. 
Zouden mensen nu tot inkeer komen, nu ze zelf merken hoe dat is. Ik denk het niet. 

Wat ook een bijkomstigheid is, nu er geen luchtverkeer meer is. Ik kan weer met open raam slapen. Het milieu vaart er natuurlijk ook wel bij. Ze hebben jaren liggen te lullen om de co2 omlaag te krijgen en het lukte maar niet en nu, gaat het in een keer wel, dank zij de slecht hygiëne van China.  Er vliegt bijna niks meer, tenminste geen passagiers. Ja natuurlijk wel goederen, want de mens moet wel te eten krijgen. Er zal nog wel een tijd aan breken dat de buitenlandse producten niet meer kunnen. Op de boeren wordt dan een beroep gedaan om voor volk en vaderland te gaan produceren. Ze zijn zo wel van de straat af. Lelystad wordt definitief niet geopend. Menig vliegveld krijgt uitstel van betaling, zoals Aachen AirPort. 

Comments

Corona

Permalink
Vanmorgen belde ik op naar het MuMc om een afspraak van maandag telefonisch te doen of via FaceTime. Iedereen die in 1950 of eerder geboren was behoorde tot de risicogroep zei ze, nou dan heb ik toch alweer pech, want ik ben in 1951 geboren, maar ik kom toch niet, doe het maar telefonisch, nou dat was geen probleem.  
Een andere afspraak die ik had, ga ik via FaceTime doen, die mensen hebben ook Apple. Het is ergens van de gekke dat ziekenhuis beeldschermen niet uitgerust zijn met een camera, ik bedoel naast FaceTime hebben we natuurlijk ook Skype. 
Als ik met de hond ga wandelen probeer ik toch zoveel mogelijk afstand te bewaren naar andere mensen, hoewel van morgen er toch nog een klootzak was die me aanstootte, de wereld zit vol a-socialen. 
Comments

VuMc

Permalink
Vandaag was ik op op de Genderpoli in het VuMc. Aan de balie stond Helene die me altijd zit te pesten. Hebt u een afspraak, zei ze. Ze herkende me niet terug. Vorige keer zei ze nog toen ik mijn naam wilde zeggen, ik weet wel wie je bent. Vandaag wist ze het niet. De pruik doet wonderen, maar ook natuurlijk mijn kleding. Rode broek mooie trui aan, opgemaakt lippen in de kleur van de broek. Het moet wel allemaal kloppen, vind ik eindelijk kan ik me uitleven in die dingen die ik andere vrouwen in mijn leven steeds adviseerde alsof zij mij moesten vertegenwoordigen. 
Volgende week gaat de VuMc op slot. Waarom ik het risico topadvertenties benoemen vroeg ze. Nou zei ik, was er wel een risico, ik reis altijd eerste klas dus daar zitten niet zoveel mensen, bovendien zijn de treinen leeg. Want de meeste mensen moeten thuis blijven. 
Volgende week gaan ze afspraken telefonisch doen. Maar ik vind dat je toch met elkaar moet praten door elkaar te zien. 
In het begin dat ik op de Genderpoli kwam heb ik eens gezegd dat ze ipad’s moesten hebben, om veel gesprekken elektronisch te doen, zeker voor mensen die veraf wonen. Men haalde toen de schouders op, nu zou het een uitkomst zijn geweest. Regeren is vooruit zien. 
Corona is als een moderne pest. In de middeleeuwen brak wel eens de pest uit en stierven duizenden mensen, nu hebben we de pest overwonnen, maar de hygiëne in de hele wereld niet. De moderne pest heet Corona en de wereld staat in brand. De wereld is ontwricht. Mensen zullen sterven met de bosjes en de regering is bezig met paniek voetbal. De rijken moeten natuurlijk overleven. De mensen kunnen verrekken in de wereld van Rutte. De economie moet blijven draaien. Dat is het enige wat telt. Bij Rutten telt het heden nooit de toekomst. 
Of ik dit ga overleven wie zal het zeggen. Ik denk dat ik een goed weerstand heb. Altijd wandelen met de hond in weer en wind. Vorig jaar heb ik het rhino virus ook overleeft en toen was mijn gezondheid slechter, door de voortdurende hartritmestoornissen, maar je weet maar nooit. De afspraken die ik komende dagen heb ga ik afzeggen. Je moet ook niet de kat op het spek binden. Bezoek krijg ik toch nooit en op straat ga ik afstand houden naar anderen. Maar ik moet natuurlijk wel elke dag met mijn hondje gaan wandelen, heb ik vorig jaar ook gedaan toen het rhino virus toesloeg. Ook daar is geen middel tegen, kun je aan dood gaan, maar daar hoor je nooit iemand over.  Dat was mijn huisarts schuld dat ik dat kreeg, geen handen gewassen na het bezoek van iemand die zwaar verkouden was en ook bevangen was van dit virus. De afspraak maandag in het MuMc ga ik afzeggen. 
Comments

Corona

Permalink
Uni Wien geschlossen krijg ik net een berichtje van een vriendin uit Oostenrijk. Wat doet men hier, weinig of niks. Normaal zou ik het niet moeten krijgen, want hier komt nooit iemand. Maar ik moet ook af en toe naar de winkel of naar het ziekenhuis. 
Ik zou in de elleboog moeten hoesten, dat gaat niet bij mij. Want mijn armen zijn te lang. Dat heb ik nu met mijn Klinefelter syndroom. Bovendien zijn wij Klinefelters ontsteking gevoelig. Zouden ze dat wel weten bij het RIVM of zijn wij bij voorbaat al afgeschreven als nutteloze wezens. 
Comments

Geld terug zonder te klagen.

Permalink
Gisteren kreeg ik de rekening van Valys, Valys is de reisorganisatie waarmee je kunt reizen als je verder wilt gaan dan de 5 zones van omnibus. Ik heb 700 km per jaar. Ik heb nu ontdekt dat je het ook kunt combineren met de trein. Dat is gunstig. Dan kom ik makkelijk uit met mijn km. Als ik naar Amsterdam moet, dan kan ik me in Amsterdam met de taxi van het station naar het VuMc laten rijden en ook weer terug. Maar terug komend op de rekening, 1 rit stond er niet op, nu moet ik wel zeggen dat de chauffeur 3 kwartier te laat was. Toch maar even gebeld, want eerlijkheid duurt het langst. Of ik geklaagd had, nee zei ik ik heb niet geklaagd, ik heb alleen opgebeld, toen de chauffeur niet kwam opdagen na een kwartier. Nou de kosten waren geannuleerd. Er bestaan nog organisaties waar je zonder te klagen je geld terug krijgt. Nou daar mag omnibuzz nog eens een voorbeeld aannemen, daar zat ik 2 uur in een taxi omdat een chauffeur van Neelissen meende dat hij in de tijd van de rit nog even zijn privé boodschappen moest gaan doen. Vorige week vertelde me een chauffeur, dat ik maar 1 uur in de bus mocht zitten. Omnibuzz legt dat zo uit, de tijd dat je zelf in Maastricht kunt komen plus 25 minuten. Daar kun je alle kanten mee uit. 
Comments