Testosteron niveau te hoog III

Permalink
Ik moet nog even opschrijven hoe het afgelopen is met mijn te hoge testosteron waarde. Op een gegeven moment was hij opgelopen naar een waarde van 37 nm/l dat is 10 hoger dan de maximum waarde.
Ik moest dus weer eens afkicken. 3 maanden 2 maal in de week een tube van 25.
Er doet zich nu een eigenaardig fenomeen voor. Ik wordt door dat afkicken zo geil als de pest en weet er niet mee om te gaan. Ik vermoedt dat het komt, doordat het lichaam vraagt naar testosteron en je geeft het niet.

Ik kom op allerlei seks sites terecht, dating sites en het kost allemaal geld en het levert niks op. Vooral de seks sites is 100% fake, maar ook de dating sites zijn zeker voor 80% fake.
Je ziet jezelf vaak als een kneusje, maar je komt er snel achter, dat de vrouw in spé vaak nog een groter kneusje is, of ze staan op een normale dating sites, omdat ze blijkbaar te weinig seks hebben met hun partner. Daar ben ik er wel wat van tegengekomen vrouwen, waarvan ik weet dat ze een partner hebben.

Ik heb onder "Media" een site er bij gemaakt over wat me overkomen is.


Her niveau is nu weer veel te laag. Waarde 11 bij de laatste meting. De specialist verontschuldigde zich min of meer, omdat ze van de hoge waarde in paniek was geraakt. Ik denk dat het te hoge waarde te maken heeft mer voeding en gevoelstoestand.

Zin in seks is veel lager op dit moment. En ik ben de laatste tijd meer depressief. Kan ook aan de winter liggen, weinig zon deze winter. Ik denk een combinatie van beide.

Als de waarde te hoog is, hoogstens 1 maand minder en dan weer meten. 3 maanden is te lang.

Comments