Foto's over transitie

Permalink
Alice, een vriendin van me, studeerde af op een foto opleiding. Ze vroeg aan mij of ik als onderwerp kon dienen aan het begin van mijn transitie. Natuurlijk stemde ik daarin toe. Intussen weet ik dat ze geslaagd is. De foto's staan hier

Comments

Fenomeen

Permalink
Bij de het bloedonderzoek doet zich een bijzonder fenomeen voor. Ten Tijde dat ik Androgel  kreeg, was het testosteron niveau 14 nm/l en mijn vrouwelijk hormoonwaarde was 79.
Gemeten 22 augustus 2018. Ik stop met astrogel en krijg systen 50. Men meet in oktober weer. Mijn testosteron waarde is gezakt naar 1,7 en mijn vrouwelijk hormoon waarde is maar 40. Dat vond men wat weinig, dus ik kreeg de opdracht het dubbel te pakken, tevens schakel ik over naar Estrogel 2 potjes komen overeen met Systen100. Op 15 mei wordt weer gemeten. De vrouwelijk hormoon waarde is nu 70 en de testosteron waarde is 1.0. In de tijd dat ik astrogel gebruikte gebruikte ik maar 25mg dus 1 pompje. Door het hoge niveau van het vrouwelijk hormoon was ik dus voortdurend in conflict met mijn gevoelens. Zowel  het mannelijke kan en de vrouwelijke kant zat in een persoon. 


Ik had eens op een Facebook site over transgenders gecheckt of nog meer mensen dit hadden, dat is niet zo. Ik kan me niet herinneren dat bij mij ooit de vrouwelijke waarden zijn gemeten, toen ik Androgel kreeg. Dus gebeurt dat ook niet bij andere klinefelters. Dat zouden ze eens moeten doen. 
Comments