Coeliakie

Permalink
Gisteren werd ik gebeld door de huisarts assistent, of ik de afspraak niet wilde verzetten 20 minuten eerder. Ik vroeg waarom, dan konden ze had meer tijd nodig. Zou er toch geloof gehecht worden aan mijn suggestie van het feit dat ik coeliakie heb. 
Kijk voor mij is het duidelijk. Het is ook meetbaar lees ik op de site van het UMC. Want dan heb je een verhoogd aantal antilichamen. Dat is te meten in het bloed. Het is alleen jammer, dat niemand in die 9 jaar dat ik er over geklaagd heb op dat idee is gekomen. Zouden ze het niet standaard moeten doen, denk ik dan maar. 
Ik heb het geluk dat ik een goed analytisch vermogen heb, omdat ik een wiskundige ben, maar ook om het feit dat ik ooit automonteur was. Daar heb ik geleerd te luisteren naar klanten en hun klachten om te zetten naar het zoeken van de bron, van het probleem, ik heb zelfs ooit een zenuwinzinking gehad, omdat ik een probleem van een lekkende koppakking van een Pegout 504 niet kreeg opgelost. Uiteindelijk bleek er een haarscheurtje in de cilinderkop te zitten, waar ze achter kwamen door een röntgenfoto van de cilinderkop te maken. Kijk we hadden meteen een nieuwe cilinderkop er op kunnen zetten, maar dat werd niet gedaan, als je het kon repareren werd het gerepareerd. 
Zoeken naar de bron dat mis ik bij veel huisartsen. Vaak, vooral de mannelijke, staan de huisartsen klaar met een recept voordat je binnen bent. 
Cliënten serieus nemen in de klachten, daar draait het om. 
Ik heb zo vaak geklaagd over pijn in mijn darmen, werd afgedaan als zenuwachtigheid. Toen ik testosteron kreeg, zeiden ze, dat de vermoeidheid zou afnemen, het tegendeel bleek waar te zijn. Het werd alleen maar erger. Geen energie meer hebben. Een paar km fietsen was genoeg, om doodmoe thuis te komen en uren te slapen. 
Zoeken naar de bron. Wij gaven ook niet de klanten een paraplu als er een lek in de auto was. We zochten naar het lek. Daar was apparatuur voor, akoestisch, met licht. De klant ging niet de deur uit voordat het gevonden en gerepareerd was. Zoeken naar lekkages in de carrosserie, was de moeilijkste van alle problemen. Paraplu’s hebben we nooit gekocht voor de klant. 
De bron bij mij is de glutenintollerantie of ook wel Coeliakie genoemd. 
Het kan niet anders. Als ik brood eet krijg ik de hartritmestoornissen. Het brood in de morgen wordt geblokkeerd en de hartritmestoornissen wordt geblokkeerd door de bètablokker, ik kreeg het vorig jaar dan wel hartritmestoornis, maar toen had ik maar 25 Mg metrapolol nu heb ik de dubbele dosis. Maar in de loop van de dag wordt de werking minder. En als ik dan in de middag een boterham eet gaat het mis. 
Och ja de lactose intolerantie is een gevolg van de Coeliakie, las ik op internet. En in al die tijd is er geen enkele arts geweest die het idee heeft gehad om bij mij de verhoogde antilichamen te meten. Ik moet het corrigeren het is een paar maal gemeten in militaire dienst. Het bezinksel was toen 24 in plaats van 8 dat werd geweten aan acute reuma. Dat het na een peneceline kuur van 6 jaar nog steeds te hoog was, daar werd niet bij stil gestaan. Een Klinefelter heeft nu eenmaal allerlei ontstekingen, altijd. Daar moet je je niet druk om maken. 

Uiteindelijk heeft de nieuwe AppleWatch er toe bij gedragen dat ik het al leek heb kunnen opsporen. Eindelijk kon ik aantonen, dat ik een hartritmestoornis kreeg na het eten van brood. De darmwand is blijkbaar in de loop van de jaren zoo dun geworden, dat de opname van vooral suikers te snel gaat en door de enorme stijging van de suikerspiegel, krijg ik dan die hartritmestoornissen. 
Gisteren heb ik me rijst gegeten, ik had nog een pak basmatie staan. Ik heb geen hartritmestoornissen gekregen, ondanks dat daar ook heel wat koolhydraten in zitten. Rijst heeft geen gluten.  Ondanks dat het een graansoort is. 

Comments

Gluten intolerantie

Permalink
Ik heb eens de zelftest gedaan van de gluten intolerantie en volgens de site heb ik dat. Dat verklaart een heleboel. Dat ze er niet achter zijn gekomen komt door het feit dat Klinefelters vaak chronisch vermoeid zijn, maar ze hebben ook allemaal een probleem met het immuunsysteem, en een gluten intolerantie is zo’n storing in het immuunsysteem systeem. 
Vanmorgen na het eten van mijn boterham weer eens heftige pijn in mijn onderbuik, als zo vaak. Bovendien krijg je er osteoporose van en dat heb ik, maar dat werd uitgelegd als een gebrek aan hormonen. Maar die plotselinge blaartjes in mijn mond komen van het eten van brood, dat weet ik, en dat is zo’n verschijnsel dat geweten wordt aan een gluten intolerantie. Nu moet ik maar eens bij mijn buurvrouw langs gaan, want die heeft dat ook, om te kijken hoe die daar mee omgaat. 
Ik had al langer het vermoeden dat dit kwam door het eten van brood. Dat ik er het ‘ s morgens geen last van heb, tenminste van de hartritmestoornissen, komt door de bètablokker. Maar ik was nu maar eens gaan kijken op die site, omdat ik weer eens pijn in mijn onderbuik heb. In mijn darmen dus. Comments

Hartritmestoornissen

Permalink
Zaterdag had ik er weer last van, van de hartritmestoornis. Hoe komt dat dat het vaak in het weekend gebeurt. Dat ligt aan het feit hoe mijn jeugd verlopen is. Mijn moeder komt uit een gezin van 15 kinderen. 1 kind is bij de geboorte overleden dus 14 levende kinderen. Ze hadden een café op Termaar Klimmen en achterom stonden de bakovens van het dorp. Zo ging dat vroeger. Men had geen eigen bakoven. Elk dorp had een centrale plek. Die werden het zaterdags opgestookt en iedereen bracht dan zijn baksel er naar toe. Dus elk weekend werd er gebakken. Dat deed mijn moeder dus ook elk weekend werd er een plaat vla gebakken. En elk weekend was dat ook op. Ook toen ik nog de enige was die thuis woonde. Wat heeft dat nu met mijn hartritmestoornissen in het weekend te maken. Ik zelf maak geen vla of koek. Maar wat ga je doen, ik compenseer dat blijkbaar onbewust met brood. Brood is de veroorzaker, daar ben ik nu achter. Gisteren heb ik alleen brood gegeten in de morgen en dan heb ik er geen last van. Dat zou 2 reden kunnen hebben. Het lichaam moet opgestart worden en heeft veel energie nodig. Dus veel koolhydraten. En het komt omdat ik bij het ontbijt de bètablokker slik die doet zijn werk na een uur en dat is het moment dat de koolhydraten het probleem gaan veroorzaken, maar deze worden onderdrukt door de bètablokker. 
Daarna heb ik geen brood meer gegeten en ook geen last gehad. Wel aan mijn darmen van de hoeveelheid linzen en erwten, daar moet ik nog een evenwicht in vinden. Het lag dus niet aan die 2 eieren, die ik elke dag eet. Maar die verdeel ik nu wel over de dag. 
Ik was eens op internet gaan zoeken door hartritmestoornissen en brood in te tikken en prompt had ik een site te pakken waar het probleem ook opstond. Daar was ook iemand die hartritmestoornissen kreeg na het eten van brood in dit geval pizza, toen die alleen groenten en vlees ging eten had hij er geen last meer van. Nu eet ik geen vlees, daarvoor in de plaats eieren, daar hoef je de kip niet voor te slachten. Blijkbaar worden deze hartritmestoornissen veroorzaakt door een plotselinge verhoging van de aanvoer van koolhydraten. Dus overdag geen brood meer. Dat word wennen. Alhoewel. Voordat ik de lactose intolerantie kreeg, dat ik weinig brood. Ik ging 2 broden halen bij de bakker, daar deed ik 1 week mee. Het ‘s middags at ik altijd een bakje yoghurt met müsli. Dus toen at ik ook alleen het ‘s morgens brood. Maar wat pak ik nu als vervanger van die yoghurt, het moet wel smakelijk blijven. 
Comments

Gewoon maar een arts assistent.

Permalink
De persoon die me op de huisartsenpost me aanging als een hond, was een zekere T Leueven een Aios dus maar artsassistent of betekend het Achterlijke Idiote Ondeskundige Sukkel. Ik denk dat het laatste het beste bij hem past. Dat hij zijn studie maar afbreekt, want een echte arts met geduld voor zijn patiënten, wordt hij nooit van z’n leven. Een zakkenvuller die het recept al klaar heeft voordat je binnen bent, dat wordt hij zeker. Maar daar hebben we er eigenlijk al genoeg van. De haat tegen mannelijke huisartsen heeft hij weer versterkt. Dat is zeker. 
Onder het formulier staat T Leuven, blijkbaar is hij zo stom, dat hij zijn eigen naam nog verkeerd schrijft 

Hij werkt bij drs. Hanssen en er is maar 1 huisarts Hanssen in de oostelijke mijn streek en die werk bij MC de Linde. In Kerkrade Chevremont. Misschien is arts in de Luckerheide kliniek iets voor hem, die mensen zijn zijn botheid binnen 1 tel weer vergeten. In het land der blinden is 1 oog koning. Daar kan hij zijn macho gedrag bot laten vieren. 
Comments

Wie bevrijdt ons van de klootzakken van mannelijke huisartsen

Permalink
Gisteren had ik weer eens last van hartritmestoornissen, eergisteren trouwens ook, altijd in de middag. Ik denk dat ik weet waar het aan ligt. Maar dit terzijde. Weer eens de huisartsenpost gebeld. Ik moest langskomen zei het meisje aan de telefoon. Dus een afspraak gemaakt voor 18:00 uur. Omnibuzz gebeld en met de taxi naar het ziekenhuis. De stoornis had ik nog wel een beetje maar was al beduidend minder. Ik zat te twijfelen om te gaan, maar goed, ik denk doe het maar. Om half zeven aan de beurt. Een mannelijke arts met een baard. Wat een klootzak, zelden zo’n onbeschoft varken mee gemaakt.
 Wat ik kwam doen. Ik heb dat uitgelegd, laten zien, aan de AppleWatch had hij geen boodschap, dat waren maar spielereien, in heel Amerika werken universiteiten mee aan het onderzoek en in Nederland zit zo’n klootzak die het maar niks vind.
Wat ik kwam doen, de huisartsenpost was voor noodgevallen. Dus met andere woorden, je bent geen noodgeval. Ik zei, nou ik heb de telefoniste uit gelegd wat ik heb, daarop zei ze kom langs, ik heb nog gezegd dat heeft geen nut, maar ze drong er op aan dat ik moest komen, dus ben ik gekomen.
Dus wat doe je. Hij deed niks. Hij had duidelijk geen zin in zijn werk. Ik bedoel waarom ben je huisarts geworden als je geen zin er in hebt. Stop er dan mee, ga wat anders doen. Val de mensen vooral niet lastig en scheer die baard af, of moet je daarachter verbergen, durf je de mensen niet in de ogen te kijken, heb je daar een masker voor nodig. Hij zat er ook voortdurend met zijn handen door heen te wrijven, het liefst zou hij zijn gezicht nog willen verbergen achter een hand masker. Asjeblieft, redt ons van deze onbenullen van artsen. 10 jaar geleden zei ik ooit tegen mijn toenmalige huisarts, waarom ik niet kon mailen of een afspraak maken via internet of herhaalrecepten via internet, dat was iets, daar had ik teveel gevraagd, ik heb werk genoeg zei ze. Ze begreep niet, dat dit minder werk zou betekenen. Nu 10 jaar later is het de normaalste zaak van de wereld, sinds kort kan dit allemaal bij mijn huidige huisarts. Dus over 10 jaar zal de AppleWatch ook wel erkend zijn als hulpmiddel. Dan heeft Samsung hem gekopieerd met al zijn functies en dan heeft iedereen zo’n ding want de Android sukkels lopen nog achter en deze klootzak was beslist een Android sukkel. Want onderzoek heeft uitgewezen, dat de Android gebruikers verkocht worden in het segment van de minste intelligentie en dat was duidelijk te zien bij die huisarts, dat hij daar bij hoorde.
Comments

Links

Permalink
Ik heb een kopje in het menu er bij gezet, Links. Onder Links vindt je websites die ik ook maak. 
Terwinselen is de plaats waar ik geboren ben. Dit dorp is ontstaan door de Staatsmijn Wilhelmina en is dus in principe een dorp dat pas een 100 jaar oud is. De naam is ontstaan door een beekje dat ontspringt in de Hoeve Winselerhof, de Winsel en deze naam is hoogstwaarschijnlijk afgeleid van de naam Winzer dat wijnboer betekent. In vroegere tijden behoorde dit deel van Nederland bij Oostenrijk. 

De Witte Wijk is de plek waar ik nu woon. Het is een onderdeel van de Molenberg in Heerlen. De Witte Wijk zijn een 212 woningen die wit zijn geverfd en de eerste wijk in Nederland was, die met voorgevormde platen gebouwd zijn. Zo kennen deze huizen geen spouwmuur. De woningen zijn gebouwd in 1951-1952 toen er een enorm tekort aan woonruimte was. Ze waren in die tijd bedoelt voor de beambten van de mijn industrie. In 2005 zijn ze geïsoleerd en heeft de woningvereniging ze in de verkoop gedaan. In 2010 heb ik een woning gekocht. Ik heb maar een gas verbruik tussen de 350-450 kubieke meter. In 2015 was ik de eerste die zijn da vol legde met zonnepanelen. Sindsdien houdt ik stroom over. Ik produceer meer dan ik verbruik. De kosten voor energie bedragen maar 32 euro per maand. 
De eerste bewoner van mijn huis was Jean (Jan) Stroom en zijn gezin, hij was  een ingenieur  van de mijn Marcinelle in Charleroi in België, op 8 augustus 1956 kwam hij om in een mijn ongeluk. Hij was de enige Nederlander  van de 262 omgekomen mensen. Vandaar dat ik dat weet. 
De krant de Limburger heeft er in 2016 een artikel aan gewijd. 

De website Viviënne Crutzen, heb ik mijn foto archieven staan, die ik in de loop van de tijden verzamelt heb. Ik heb het archief van mijn Pete oom, van een oude buurman en nog van de familie Pelen. Je weet foto’s ouder dan 70 jaar zijn vrij van auteursrechten, dus die kan ik gewoon publiceren. Ze geven een inzicht over hoe mensen vroeger leefde. De familie van der Does is heel bijzonder, daar ben ik nu mee bezig. Dirk van der Does was geboren in Hellevoetsluis, door omzwervingen en bijzondere contacten kwam hij in Heerlen terecht, waar hij zijn vrouw leerde kennen en in 1912 mee trouwde. Maar Heerlen werd hem te klein en hij vertrok naar Nederlands Indië, om daar bij de posterijen te gaan werken. Veel foto’s zijn daar gemaakt. Hij was zelf een verwoed fotograaf. Als je zoekt naar de eerste luchtpost naar Nederlands Indië, dan kom je uit op een site van de vpro waar staat dat dit in 1932 was. Geschiedvervalsing. De eerste luchtpost was in 1924. Ik heb er een foto van. 
Ik ben nog bezig met de foto’s. Ze staan er dus nog niet allemaal op. 
Een zoon van Dirk van der Does, was mijn buurman, die wilde ze weggooien, en ik heb toen gezegd, geef ze mij maar. Gered van de ondergang. In de fotoboeken zitten ook veel oude documenten uit de 19 de eeuw. 


Comments

Allemaal poppenkast

Permalink
Vanmorgen kom ik iemand tegen met 2 labradors eentje was 11 jaar en de andere 1,5. We praten over van alles en nog wat, je weet hoe dat gaat. Na een tijdje zegt ze ik discrimineer niemand, maar die transgenders is allemaal poppenkast. Nu kun je kwaad worden, maar goed dat doe ik niet. Ik zeg je discrimineert niemand, maar ik ben poppenkast volgens jou, dan discrimineer je me toch. Nee zegt ze, maar de transgenders is allemaal poppenkast. Nu had ik haar uitgelegd dat er nog wel een groot verschil is tussen het vrouwelijk of het mannelijk hormoon, want ik weet dat ik heb ze allebei gehad. Maar volgens mij begreep ze dat niet. 
Tja zo denken mensen er ook over. We doen maar alsof. Transgenders hebben geen gevoel, horen nergens bij. Dat gevoel kende ik al toen ik testosteron kreeg. In de mannenwereld heb ik ook niet gehoord. Dat hebben de echte mannen keer op keer laten weten, van jongs af aan. Nu ben ik de andere kant op gegaan en wordt ik weer verstoten. Gelukkig hoor ik bij de transgenders en bij de Klinefelters. Dus ik hoor nog ergens bij. 
Comments

Mijn enige grote liefde

Permalink
12 Oktober is en blijft altijd een bijzondere dag voor mij, dan heeft Arlette verjaardag. 
Arlette is de enige vrouw geweest waar ik verliefd op ben geweest. Een liefde die nooit overgaat, een liefde die vast gebeiteld zit in mijn bestaan. 
Ik heb meerde relaties gehad, met meerdere vrouwen naar bed geweest. Maar dat was altijd maar voor even, voor een dag voor een week, voor 3 weken, voor 3 maanden en dan was het voorbij. 
Arlette kwam ik tegen begin 1984 op de meubelbeurs waar ik vrijwilligerswerk deed. In het voorbij gaan in een flits was ik verliefd. Liefde op het eerste gezicht noemen ze dat, is dat wel zo, of werkt dat anders. Ik denk dat het anders werk, maar dat voor later. Ze liep naar binnen en een collega hielp haar. Ze verlet de zaak en ik keek haar na, met de gedachte, hoe krijg ik contact met die vrouw. 
Even later kwam ze terug, haar auto startte niet.  Daar moet je voor bij Vincent zijn, zei iemand, die is automonteur, het noodlot was me behulpzaam. 
Ze kwam me vragen of ik naar de auto kon kijken, natuurlijk kreeg ik hem aan het lopen. De week er na heb ik nog een beurt aan de auto gegeven en daarna vertrok ze naar Frankrijk, waar ze ook vandaan kwam, op vakantie. Ze was de enige in mijn leven als man die mijn voornaam goed uit sprak. Vin - cent op z’n Frans Wijn - Honderd. 
Na dat ze terug was zou ze contact met me opnemen, maar dat gebeurde niet. Ik weet niet wat ik allemaal gedaan had om dat contact toch weer te herstellen, is met geen pen te beschrijven, maar het noodlot hielp me weer. Op een zondag belde ze weer eens op, omdat ze problemen had met haar auto. Ik reed met de fiets naar Kerkrade stapte in de auto, starte hem en hij liep. Mijn argwaan was gewekt. Ze had geen andere manier gevonden om met mij in contact te komen.
We kletsten wat en besloten uit te gaan eten. Eerst even naar huis, waar ik me wilde omkleden en even douchen. Thuis stelde ik haar voor aan mijn ouders en ik vertrok naar boven. Mijn vader zat als gewoonlijk voor de TV naar de sport te kijken en kwam niet van zijn plaats af. Mijn moeder praatte met Arlette. Waar we naar toe zijn gegaan weet ik niet meer. Maar ze vertelde me dat mijn moeder voor de geboorte van het eerste kind een miskraam had gehad. Dat was iets wat ik niet wist, dat had ze me nooit vertelt. Maar als je dus gaat rekenen, was ze al in verwachting voordat ze van de kerk getrouwd waren, een doodzonde vroeger. Voor de wet waren ze getrouwd, maar dat telde niet in het rooms-katholieke zuiden van die tijd. 

Toen ik de dag erna met mijn moeder praatte over haar, begon ze haar zwart te maken, ze was  au pair geweest en daar moest je niet mee om gaan, dat waren slechte meisjes. En ik weet niet wat ze allemaal er uit sloeg. Natuurlijk heb ik het Arlette gevraagd, het was allemaal gelogen. Blijkbaar wilde ze niet dat ik een relatie kreeg. Ik trok me er weinig van aan. Een fantastische tijd brak voor me aan. Ze heeft er voor gezorgd dat ik op me zelf ging wonen. Ik was de intriges van thuis zat. Na 2 jaar maakte ze het uit. Dat was een schok voor me. Ze was een lesbienne. Maar daarna bleef ze me toch stalken zeker nog 10 maanden. Toen heb ik daar een einde aan gemaakt. Blijkbaar was er toch liefde ook van haar kant. Maar ze begreep het niet. Hoe kon ze verliefd worden op een man. 
Nu achteraf is alles duidelijk. We menen altijd dat het uiterlijk telt. Allemaal onzin. De feromonen, daar draait het om. Blijkbaar heb ik de geur van een vrouw en die geur trok haar aan. En voor mij was dat ook zo. 
Ik ben altijd vrouw geweest. Het is niet alleen geestelijk maar ook lichamelijk. 
Comments

11 oktober coming out Day

Permalink
1 jaar geleden ging ik naar het gemeentehuis in Heerlen om mijn nieuwe identiteitskaart en rijbewijs op te halen, met mijn nieuwe voornamen er op en het belangrijkste de V/F voor mijn naam. Eindelijk vrouw. Coming out Day is 11 oktober een mooiere datum had ik me niet kunnen wensen. 
1 jaar later. 
Ben gestopt met social media. Het pesten is ondragelijk. Wordt nog steeds behandelt als man en niet als vrouw. Ben gestopt met mensen, omdat ze me niet willen zien als vrouw maar gewoon doorgaan me als man te behandelen. 
En al die mensen die nog steeds mijn oude naam uitspreken. Dat noem ik geen respect hebben. 
Coming Out Day is het ene, maar het andere is dat je na je coming out, voor vogel vrij wordt verklaard. Je wordt niet meer serieus genomen met niks. 
Bij het VuMc was er een receptioniste die me gewoon meneer bleef noemen, een aankomend arts, die niet de moeite neemt om een dossier te lezen. Klagen kun je, maar daarna serveren ze je af. Dan kun je vertrekken. Dan hebben ze plotseling geen arts meer voor je. Vanaf de tijd dat ik weet dat ik een Klinefelter ben, vraag ik voor een psycholoog, krijg hem niet, dat is nu 17 jaar geleden. Het Klienefelter zijn was mijn eerste coming out, ik werd er voor bestraft, ik werd onterfd, want je moet wel bestraft worden als je iets doet wat niet in de maatschappij past. Mijn tweede coming out was 11 oktober 2016, ook dat viel verkeerd bij de meeste mensen, begrijp me niet verkeerd, ik voel me er gelukkig bij met me vrouw zijn, maar het is zo vermoeiend en frustrerend om door iedereen gezien te worden als een outlaw, waar je omheen moet lopen. De moslim van hiernaast, gaat ijskoud verder met het aanspreken van buurman. Wat een klootzak. Ik heb er geen ander woord voor. Hij zit ook voortdurend rotzooi in mijn tuintje te gooien. Pesten noemen ze dat. Zou Wilders dan toch gelijk hebben? Je mag hun niet discrimineren, maar zelf doen ze niks anders, omdat het niet in hun geloof past. Ik ben gelukkig een vrouw die nooit spijt heeft van zijn beslissingen. Je hebt mensen die hebben overal spijt van. Kopen een auto en zeggen naderhand, ik had me de oude moeten houden, of kopen een telefoon en dan had het toch die ene moeten zijn, want die was goedkoper. Nee zo’n mens ben ik niet. Gelukkig niet. Ik ben vrouw en dat had ik altijd willen zijn. Ik heb gecorrigeerd, wat er verkeerd is gegaan. Ik voel me er goed bij. Elke stap wat ik doe om meer vrouw te zijn is een coming out en weet je ik voel me er goed bij. En alleen daar gaat het om. 
Comments

Thuisarts.nl - 2

Permalink
Nu zijn er natuurlijk meer kenmerken voor een arts en ook voor ouders. Een Klinefelter jongen heeft te kleine testikels, vaak zijn ze niet ingedaald en dan moet je sowieso naar een dokter gaan. Ook vaak een te kleine peins. De lichaamsbouw is anders de borstvorming is meer vrouwelijk als mannelijk. De schouders zijn vaak smaller. Niet alleen zijn de benen langer als normaal, maar ook de armen. Een pak kopen was altijd een probleem vroeger en nu is dat probleem nog groter nu ik vrouwen kleren koop .de armlengtes zijn altijd te kort. Een broek kun je kopen op lengte maten, maar een jas niet. Vroeger als kind had ik dat ook, een broek moest mijn moeder altijd enger maken een jas werd te groot gekocht en bleef als een zak vaak hangen.
Je kunt het zien aan de inplanting van het haar, dat anders is al bij jongens die geen Klinefelter zijn. De haarinplanting is vrouwelijk. Dat geldt ook voor het schaamhaar, dat is ook vrouwelijk. Klinefelters slapen veel zeker als kind. Dus als je een super rustige jongen hebt, die overdag altij moe is, ga er mee naar een arts, het liefst een internist - endocrinoloog, want het kan een Klinefelter zijn. Ik viel altijd in slaap op de lagere school rond 15:00 uur,  dat doe ik nog altijd. Ik kan ook ergens zitten, b.v. in een wachtkamer, 5 minuten en ik val in slaap. Soms is dat makkelijk, het tijdsbestek is weg als je uren moet wachten.
Klinefelters kennen, in tegenstelling  wat bij thuisarts staat, geen puberteit, de stof die puberteit veroorzaakt is niet of te weinig aanwezig. Klinefelters produceren geen testosteron in hun testikels. Ze zijn op 0,1 % na allemaal onvruchtbaar. Baardgroei is er niet of nauwelijks. Ik had ook altijd nauwelijks oksel haren. Bij het ouder worden zie je steeds meer dat het lichaam meer vrouwelijk is dan mannelijk.
Ik kon geen touwtje klimmen op de lagere school, meisjes kunnen dat niet. Push Ups ging ook niet. De spieren zijn vrouwelijk.
De grote fout die bij Klinefelters gemaakt wordt, is dat ze allemaal testosteron krijgen. Want je hebt een lul en je valt op vrouwen dus je bent een man meende prof. Curfs tegen mij te zeggen, toen ik twijfelde tussen man of vrouw, terwijl Klinefelters voor 80% vrouw zijn in hun lichaamsbouw. Dus ook in de opbouw van de hersenen. Ja ze hebben een penis en die is vaak ook nog minuscuul klein en daardoor ben je een man.
Ik heb nooit in de mannenwereld gepast. Het leven is ook verschrikkelijk hard, als alles vrouwelijk is je emoties de manier hoe je in het leven staat en je wordt behandeld als een man. Ik heb niet voor niks 5 burn-outs  gehad.  En weet je als ik een reactie krijg op de site en de persoon in kwestie is een Klinefelter, dan is hun levensverhaal, altijd het zelfde als die van mij. Ze hebben allemaal een zware jeugd gehad met veel geweld, omdat ze niet reageerde zoals ze moesten reageren zoals een gewone jongen moet reageren. Het zijn allemaal jongens waar ouders niet trots op zijn en dat niet trots uiten in geweld.
Daarom erger ik me kapot, als ik zo’n onzin tegen kom op een site van thuisarts.nl de sukkels leren het blijkbaar nooit. 1/3 van alle Klinefelters weet dat hij een Klinefelter is. Dat zegt genoeg over de kennis van de huisarts en al die assistenten die er nooit van gehoord hebben, terwijl het de meest voorkomende geboorteafwijking ter wereld is. 1 op de 500 jongens heeft het. Iedereen weet wat Het downsyndroom is, maar dit is veel zeldzamer. Niemand weet wat het Klinefelter syndroom is. Zelfs huisartsen niet.
Comments