Media

Permalink
Ik heb de pagina media waarop de krantenartikelen stonden en de documentaire van L1 weggehaald. het past niet meer in het beeld van nu. het beeld van nu is Viviënne en niet meer Vincent. Vincent is de mens waar ik me 66 jaar ongemakkelijk bij gevoeld heb. het wordt tijd voor het verhaal van dat ongemak. ik moet er over nadenken. hoe ik alles het beste kan formuleren, mijn vroegste herinneringen. 
Toen de documentaire bij L1 gemaakt werd, heb ik in een clausule laten zetten, dat de documentaire alleen maar uitgezonden mag worden met toestemming van mij, omdat het leven kan veranderen, ik wist toen al dat het zou veranderen, ik moest alleen de persoon vinden die me daarbij kon helpen, want we leven nu eenmaal in een oerconservatieve provincie. de huisarts in de film heb ik niet meer, een oerconservatie dame waar ik 15 jaar lang geen meter verder kwam. De endocrinoloog in de film is overleden. volgens haar was ik een zachtaardige man, daar kwam ik eerlijk gezegd ook niet verder mee, hoe goed ze als endocrinoloog ook was. ook zij stond niet open voor een verwijzing, ik had al eens eerder uit de kast willen komen, bij haar maar ik ving bot. Professor Curfs, respecteerde mijn gevoelend niet, toen ik zei dat ik dacht dat ik een meisje was, je valt op vrouwen en je hebt een penis, dus je bent een man, was zijn conclusie. De grootste fout om deze man te vertrouwen. Ik had bijna zelfmoord gepleegd, omdat ik niet meer tegen de rol kon van het man zijn. 
het verhaal van mijn vroegste jeugd, de problemen die ik in mijn leven ondervonden heb thuis en op school, het is een ietsjes ander verhaal, als dat wat er op staat. ik heb het al eens opgeschreven, toen ik het moest opschrijven voor mijn psychologe van de VuMC. ik moet uiteraard namen gaan veranderen, zodat mensen geen link kunnen leggen naar de werkelijk personen. 
Comments

De Roddel kapper op Terwinselen Styling By Tamara

Permalink
Op Terwinselen zit in kapper, waar vroeger de drogist van Spiertz was. Kijk uit voor de mevr. Als je haar iets vertelt, want ze is voor geen meter te vertrouwen, buiten dat verzint ze daar allerlei verhaaltjes bij die niet kloppen. Zodat je in een kwaad daglicht komt te staan. Dus ze roddelt. Ik ben daar nu slachtoffer van geworden. 

Dus kijk uit bij de zaak Styling by Tamara, het de Roddelzaak Tamara, maar dan wel in negatieve zin. Nietwaar dus. 
Comments