Alfred Jonker

Beste Vincent,

Sinds een jaar ben ik al bezig in het medische circuit, maar we (mijn vrouw en ik) werden er niet veel wijzer van. Na veel onderzoek hebben we deze week de definitieve uitslag gekregen: geboren met KS!

We weten er nog niet zo heel erg veel van en zullen ons de komende maanden inlezen hetgeen beschikbaar is op internet.
Wel zijn veel puzzelstukjes van het verleden, waar tot nu toe een vraagteken op stond, omgedraaid en passen in het beeld van mijn leven nu de achtergrond ervan bekend is geworden.

Op een later moment zal ik terugkomen, nadat ik alles van je website aan verhalen heb gelezen, op je informatie op de website en daar ook op reageren.

Groeten,

Alfred Jonker

Inmiddels heb ik me aangemeld als lid van de Nederlandse Klinefelter Vereniging en hoop ook via dat kanaal informatie te ontvangen.

Johan

k heb een vraag ik wil graag weten of nebido 1000mg testeron al te koop is in nederland om de 12 weken een injektie

Vincent Crutzen

Nico, toen jij de site gezien heb stonden ze inderdaad nog niet erbij. Had ik per ongeluk over het hoofd gezien. De fout is inmiddels hersteld.

Nico

Vincent,, je hebt er een mooie site van gemaakt, nog overzichtelijker.
kan alleen niet de verhalen van lotgenoten vinden, als er die tenminste nog opstaan.

      Ga zo door !!!             gr, Nico.

Will Voorderhaak

Hoi Vincent,

Via een nieuwsgroep je url. gezien en meten gaan kijken. Ik heb met ingehouden adem je relaas gelezen. Kom er later op terug, je hebt nogal wat geprocuceerd. Ouders kunnen kinderen vak ongewild pijn doen. Het lijkt me bij jouw ouders meer schaamte, je was een buitenbeentje. Maar aan waarkgevoelens of verwijten heb je niet zo veel. Dan sta je stil en door mensen te vergeven, kun je verder met je elven. Je hebt nog heel veel in tehalen, ook al gaat het in een wat trager tempo dan je misscien wilt, maar geniet van elke dag die God je geeft. Je bent een voorbeeld voor andere mensen met dit Syndroom. Had er op Discovery  een paar jaar geleden al over gezien. Heel veel sterkte en liefde in je verdere leven.
Groetend,Will Voorderhaak, Hoensbroek

Regina Leue

nou, dat is nog eens en geslaagde website voor betroffen en betrokken mensen. Zoveel informatie is nauwelijks ergens te vinden. Vooral indrukwekkend omdat ook het hele famlieverhaal erbij zit! Niemand is dus een eiland! Dat wordt hier meer dan duidelijk.
Ik hoop dat jij en ook andere betrokkene er veel baat bij hebben
lieve groetjes
Regina

Wilma Sieben

Hoi Vincent .
Dit is heel vervelend en raar , maar het ging nu eenmaal zo in die tijd .
Ook mijn ouders waren niet altijd rechtuit naar ons toe .
Misschien schaamte of willen beschermen , maar ok je weet het nu en je gaat er schijnbaar ook goed mee om . denk maar er zijn mensen die ergere dingen hebben zo moet ik ook denken .!
wij hebben allemaal wel iets en zo niet heb je heel heel veel geluk .
Het allerbeste wenst jou WILMA

Adjudant C.J.

Steengoede webstek heb je daar gebakken, Vincent C