Documentaire Diagnose XXY

Rene

Beste Vincent

gisteren met tranen in mijn ogen naar je documentaire gekeken, vele dingen die overeen komen met mijn jarenlange ervaringen. Ook ik ben een Klinefelter, weet het al vanaf mijn 12e, maar sinds kort pas begin ik te beseffen wat ik heb en wie ik ben. Weet me er echter nog geen raad mee, zal je site in ieder geval eens wat vaker bezoeken.

rene

Regina

hi Vincent,
had nu pas tijd om de documentaire te bekijken. Ben wel onder de indruk ervan! Gefeliciteerd en toi toi toi.
Ik denk, dat je veel lotgenoten kunt helpen en dat op vroeger leeftijd dan dat jij geholpen kon worden!
Als dat een van de missies in je leven is - ben je geslaagd!
je lijkt wel op een Apple -- steeds weer doorstarten en opnieuw beginnen - alsof er niets moelijks was!
Groetjes
Regina

jpluymakers

Indrukwekkend documentaire op L1. Wilde meer weten over Klinefelter en kwam zodoende ook terecht op uw website. Mijn complimenten voor de uitgebreide info en het "afschrijven" van verdriet en pijn uit uw levensloop. Veel succes toegwenst!
JPluymakers

Björn

Beste Vincent,

Gisteren heb ik geboeid gekeken naar de documentaire rondom jou en Klinefelter. Volgens mij wordt hij vandaag weer uitgezonden. Ik kijk 'm in ieder geval weer.
Ik herkende vrij veel dingen die jij beschreef in mijzelf terwijl andere symptomen van Klinefelter mij vreemd zijn.
Het verhaal rondom je familie komt er voor jou nog eens bij. Er zullen ongetwijfeld veel dingen gebeurd zijn die geleid hebben tot deze breuk. Familie heb je niet voor het uitzoeken, vrienden wel.

Ik wens je veel geluk en sterkte toe.
Groetjes van een mede-Mac gebruiker uit Midden-Limburg

Nico

Beste Vincent.
Wat een prachtige documentaire, ik ben trots op jou, wat je voor klinefelters betekend, het is jou verhaal, maar iedere klinefelter kan er zijn eigen dingen uit herkennen.
Vind het moedig van je om je verhaal te vertellen, en hoop dat je vele mooie reacties zult ontvangen.

       groet, Nico.

Davy

Beste Vincent,

Jammer genoeg kan ik TV Limburg niet ontvangen, want de docu lijkt me heel interessant. Ik heb ook last van een laag testosteron-gehalte, (waarschijnlijk geen syndroom van Klinefelter) en ben sinds kort begonnen met testosteron nemen. Dit in de vorm van minipleisters die je op je tandvlees plakt (in de VS al langer bekend). Nu maar afwachten Happy Ik wens je heel veel geluk en sterkte en natuurlijk ook veel hits op deze site!

Albert Hakens

Hallo Vincent,

Ik weet niet of je mij nog kent; in elk geval kan ik me jou nog goed herinneren. Wij hebben in een ver verleden samen gewerkt op de Eerste Kerkraadse Meubelbeurs in, de naam zegt het al, Kerkrade.

Wat ik me nog heel goed kan herinneren, is dat ik heel vaak met jou "in de clinch" gelegen heb. Toentertijd vond ik jou een heel vreemd ( zeg maar "weird" ) figuur, en had ik de nodige moeite om jou en je ideeen te begrijpen.

Vanmorgen zag ik in een flits, tijdens het zappen, jouw koppie op L1, bij de aankondiging voor de uitzending van komend weekend. Daardoor werd natuurlijk mijn nieuwsgierigheid gewekt.

Op mijn werk ( wat een luxe ) ben ik vanmogen meteen eens gaan Googlen, en zo kwam ik op jouw site terecht.

Nadat ik een groot deel gelezen heb van alle info die je geeft, snap ik nu, dat ik niet alleen het idee had dat jij wat anders was dan anderen, maar dat dat ook werkelijk zo is ( en was ).

Waar het op neer komt, is, dat ik je bij deze mijn oprechte excuses wil aanbieden voor wat ik in dat verre verleden allemaal wel niet tegen jou gezegd moet hebben: Net zoals bij jezelf kwam dit grotendeels voort uit onwetendheid.

Inmiddels ben ikzelf ook wat jaartjes ouder, kijk ik anders tegen de wereld en mezelf aan, en ben ik door jouw site, weer wat "meerwetend" dan voorheen.

Daarvoor bedankt, en tot slot: veel succes, en het ga je goed.

Albert