Blog

Scoozy.nl

Scoozy bedondert gehandicapte mensen.

Op onderstaande afbeeldingen kun je zien wat de Scoozy allemaal kan. De beelden zijn afkomstig van hun eigen filmpjes die gemaakt zijn door de CEO van Scoozy. Maar de handleiding heeft een ander verhaal. Zo mag je er niet mee in de sneeuw rijden, je mag er niet mee op onverharde wegen en je mag er niet mee rijden als de luchtvochtigheid groter is als 98 %. Als het regent of mistig is is de luchtvochtigheid 100% en dat mag niet.
Voor die regen verkopen ze n.b. een een outdoor kussen. Ik maakte die opmerking toen ik hem kocht , dat ik de outdoor kussen wilde hebben voor als het regende, mij werd door Scootmobiel and more niet gezegd dat dit niet mocht
. Misleidend allemaal in de films rijdt men door velden, in het bos over zandgronden in een wei. Je krijgt de indruk dat alles kan en mag. Natuurlijk kun je dat doen, maar gaat hij daardoor kapot dan vervalt de garantie en dat vertellen ze niet erbij. Hoe kun je in een regenland als Nederland een scootmobiel op de weg zetten die niet tegen regen kan.
Dan leef je in een verkeerd land. Scoozy verrijkt zich, misleid mensen, vooral oude mensen. De uitstraling is mooi, maar de mensen die hem maken en verkoper bedonderen je zijn gewetenloze boeven. Ik wilde hem inleveren dat ging niet zi men ik had niet de standaard bagage rek en ik had een bagage rek onder de stoel. Met dat bagagerek presenteert Scoozy hun scootmobiel, als dat niet de standaard moet je hem niet zo op de website zetten, dat noemen ze misleiding, je moet dit ook zeggen bij de verkoop, dat is me niet vertelt, want anders had ik me dat geld gespaard. Bovendien hebben ze me het originele baggeren niet er bij gegeven, dus door die diefstal, want dat is het, kan ik hem niet meer terug brengen in de standaarduitvoering, want als ex-automonteur ben ik zo handig om dat te doen. Zich verrijken over de rug van gehandicapten, om van te kotsen.

Je wordt niet groot door geen service te verlenen, daar zijn talloze voorbeelden van, je wordt pas groot door de klant voorop te zetten. Apple doet dat. Dat kan ik aantonen, de dealers van Apple die dat niet gedaan hebben zijn allemaal failliet gegaan.

En dan nog dit voor zit standaard een klein bagagerek. Als je een grote koopt kost dat 150,00 euro. Maar als je het achteraf koop ook. Als dat zo is dan mag je verwachten dat ze de kleine er bij doen, want dan kun je de scootmobiel altijd terug brengen in de standaard . Maar de kleine sturen ze niet op, die stelen ze van je, want je hebt er niks aan. Niet alleen bedriegen ze je hier, maar ook doordat je de kleine niet hebt kun je de scootmobiel niet teruggeven ze bedonderen je dus voor 11527,50
. Hoeveel gevangenisstraf is dat bedrag waard. Dieven zijn het van het ergste soort.

Een klein voorbeeldje ik test met 34 miljoen ander mensen over heel de wereld de beta systemen van Apple, ik stuurde een bericht dat ik op mijn AppleWatch 6 het muziekscherm en niet helemaal op kreeg. 2 dagen erna was het met een stille update verholpen
. Ik stuurde een berichtje dat ik mijn aanspreektitel in de Apple ID niet kon veranderen, 2 weken daarna hadden ze het wereldwijd aangepast. Luister naar je klanten daar wordt je groot door. Scoozy wordt van Moof 2 dat staat nu al vast, zeker als ze hun mentaliteit van Geldwolven niet veranderen. De klant staat voorop niet de eigenaren van Scoozy.

Scherm­afbeelding 2023-09-03 om 12.10.25Scherm­afbeelding 2023-09-03 om 12.49.44

Scherm­afbeelding 2023-09-02 om 19.38.33Scherm­afbeelding 2023-09-02 om 19.38.50Scherm­afbeelding 2023-09-02 om 19.41.34
Scherm­afbeelding 2023-09-02 om 19.47.17
Scherm­afbeelding 2023-09-02 om 19.44.52Scherm­afbeelding 2023-09-02 om 19.45.14Scherm­afbeelding 2023-09-02 om 19.41.05Scherm­afbeelding 2023-09-02 om 19.42.05

Scherm­afbeelding 2023-09-02 om 19.43.59


Scherm­afbeelding 2023-09-02 om 19.44.29