Blog

Laseren

Huidcentrum Limburg

Begin december 2021 kreeg ik een mail van het Huidcentrum Limburg, waar ik sinds september 2018 mijn gezicht laat epileren, met de mededeling dat het meisje dat me epileerde ziek was. Dat kan gebeuren, iedereen kan ziek worden. Dus ik stuur dat meisje via de messenger een berichtje met beterschap. Ik bedoel dat hoort zo, je kent elkaar al meer als 3 jaar, is vaak een uitlaatklep elke week, ze is altijd attent, weet precies of je iets nieuws aan hebt, is super klantgericht, de klant is altijd koning. Zo iemand stuur je een berichtje.
Twee weken erna stuur ik haar een berichtje, "Hoe gaat het met je, ben je nog ziek" , In haar antwoord schrijft ze dat ze niet ziek is maar ontslagen, ze weet niet wat het Huidcentrum Limburg naar haar cliënten geschreven had, maar ze was er niet meer werkzaam.
Wat is dat nu weer dacht ik wat is hier gebeurd. Nu is het zo dat Kolbach de directrice van het Huidcentrum Limburg niet de gemakkelijkste is de verhalen van haar ex medewerkers spreken boekdelen, ze is berucht en dan heb ik het nog maar zacht uitgedrukt.
Zelf heb ik meegemaakt hoe ze een medewerkster uitschold, die er net was en de mensen 3 straten verder moeten het nog gehoord hebben, ik schrok me kapot. Zo ga je niet met mensen om zelfs niet met je hond. Wat een onbeschoft mens dacht ik toen. In de loop van de tijd zou ik iemand anders krijgen, dat meisje werd wel aangekondigd, maar voor de rest nooit gezien, naderhand hoorde ik dat ze in Eindhoven was gaan werken, ze reed elke dag op en neer tussen Maastricht en Eindhoeven, dat hebben mensen er voor over om niet onder het regime van Kolbach te staan.

Ik schreef dus die Kolbach maar eens een mail, waarin stond dat ik uit betrouwbare bron had vernomen dat ze ontslagen was en niet ziek was. Ik kreeg prompt een mail terug, dat Kolbach niet beter wist dan dat ze ziek was en ze vervolgde, waar ik dat van wist. Nou schreef ik terug, bronnen geef ik niet prijs. Maar mocht het waar zijn, dan vond ik dat op z'n minst merkwaardig dat de klanten van haar zo bedonderd werden en schreef ik er bij, dat ik al 20 jaar de zelfde fysiotherapeut had, ondanks dat die al verschillende werknemers had gehad.

Vorige week vond ik een sollicitatie advertentie van het meisje dat me altijd epileerde op Linkdin ze was dus ontslagen dat stond nu vast, in de hele advertentie benoemde ze niet waar ze gewerkt had, dat viel me meteen op. Het stond er ook niet bij als werk ervaring, eigenlijk moest ze dat wel doen, want wie houdt het meer als 3 jaar uit bij zo'n bullebak, dan moet je toch goed in je schoenen voor staan.
Ik stuurde de advertentie op naar de Bullebak, met als titel Eerlijkheid duurt het langst. Nu gaf ze toe dat ze met goed overleg uit elkaar waren gegaan, nou dat goed overleg, proef ik nergens uit, niet uit het liegen en niet uit het feit dat mensen trots zijn dat ze er gewerkt hebben, ze had beter er aangedaan na eenzijdig overleg van mijn kant heb ik haar de laan uit getrapt. Dat de bullebak 8 transgenders in de kou laat staan, daar heeft ze geen boodschap aan.

Nu ben ik op zoek gegaan naar een ander bedrijf, dat me gaat epileren, dat is nog niet zo gemakkelijk. Ik heb er wel een gevonden, maar je moet weer een verwijzing hebben van de Genderpoli, die heb ik inmiddels gekregen en je moet weer toestemming krijgen van de CZ de zorgverzekeraar, daar zit ik nu op te wachten.