Blog

Scoozy bedondert gehandicapte mensen.

Op onderstaande afbeeldingen kun je zien wat de Scoozy allemaal kan. De beelden zijn afkomstig van hun eigen filmpjes die gemaakt zijn door de CEO van Scoozy. Maar de handleiding heeft een ander verhaal. Zo mag je er niet mee in de sneeuw rijden, je mag er niet mee op onverharde wegen en je mag er niet mee rijden als de luchtvochtigheid groter is als 98 %. Als het regent of mistig is is de luchtvochtigheid 100% en dat mag niet.
Voor die regen verkopen ze n.b. een een outdoor kussen. Ik maakte die opmerking toen ik hem kocht , dat ik de outdoor kussen wilde hebben voor als het regende, mij werd door Scootmobiel and more niet gezegd dat dit niet mocht
. Misleidend allemaal in de films rijdt men door velden, in het bos over zandgronden in een wei. Je krijgt de indruk dat alles kan en mag. Natuurlijk kun je dat doen, maar gaat hij daardoor kapot dan vervalt de garantie en dat vertellen ze niet erbij. Hoe kun je in een regenland als Nederland een scootmobiel op de weg zetten die niet tegen regen kan.
Dan leef je in een verkeerd land. Scoozy verrijkt zich, misleid mensen, vooral oude mensen. De uitstraling is mooi, maar de mensen die hem maken en verkoper bedonderen je zijn gewetenloze boeven. Ik wilde hem inleveren dat ging niet zi men ik had niet de standaard bagage rek en ik had een bagage rek onder de stoel. Met dat bagagerek presenteert Scoozy hun scootmobiel, als dat niet de standaard moet je hem niet zo op de website zetten, dat noemen ze misleiding, je moet dit ook zeggen bij de verkoop, dat is me niet vertelt, want anders had ik me dat geld gespaard. Bovendien hebben ze me het originele baggeren niet er bij gegeven, dus door die diefstal, want dat is het, kan ik hem niet meer terug brengen in de standaarduitvoering, want als ex-automonteur ben ik zo handig om dat te doen. Zich verrijken over de rug van gehandicapten, om van te kotsen.

Je wordt niet groot door geen service te verlenen, daar zijn talloze voorbeelden van, je wordt pas groot door de klant voorop te zetten. Apple doet dat. Dat kan ik aantonen, de dealers van Apple die dat niet gedaan hebben zijn allemaal failliet gegaan.

En dan nog dit voor zit standaard een klein bagagerek. Als je een grote koopt kost dat 150,00 euro. Maar als je het achteraf koop ook. Als dat zo is dan mag je verwachten dat ze de kleine er bij doen, want dan kun je de scootmobiel altijd terug brengen in de standaard . Maar de kleine sturen ze niet op, die stelen ze van je, want je hebt er niks aan. Niet alleen bedriegen ze je hier, maar ook doordat je de kleine niet hebt kun je de scootmobiel niet teruggeven ze bedonderen je dus voor 11527,50
. Hoeveel gevangenisstraf is dat bedrag waard. Dieven zijn het van het ergste soort.

Een klein voorbeeldje ik test met 34 miljoen ander mensen over heel de wereld de beta systemen van Apple, ik stuurde een bericht dat ik op mijn AppleWatch 6 het muziekscherm en niet helemaal op kreeg. 2 dagen erna was het met een stille update verholpen
. Ik stuurde een berichtje dat ik mijn aanspreektitel in de Apple ID niet kon veranderen, 2 weken daarna hadden ze het wereldwijd aangepast. Luister naar je klanten daar wordt je groot door. Scoozy wordt van Moof 2 dat staat nu al vast, zeker als ze hun mentaliteit van Geldwolven niet veranderen. De klant staat voorop niet de eigenaren van Scoozy.

Scherm­afbeelding 2023-09-03 om 12.10.25Scherm­afbeelding 2023-09-03 om 12.49.44

Scherm­afbeelding 2023-09-02 om 19.38.33Scherm­afbeelding 2023-09-02 om 19.38.50Scherm­afbeelding 2023-09-02 om 19.41.34
Scherm­afbeelding 2023-09-02 om 19.47.17
Scherm­afbeelding 2023-09-02 om 19.44.52Scherm­afbeelding 2023-09-02 om 19.45.14Scherm­afbeelding 2023-09-02 om 19.41.05Scherm­afbeelding 2023-09-02 om 19.42.05

Scherm­afbeelding 2023-09-02 om 19.43.59


Scherm­afbeelding 2023-09-02 om 19.44.29
Koekje van eigen deeg.

Vandaag ging ik eens op zoek naar de het artikel wat de Limburger in de krant had gezet overmijn fietsgewoontes en de bijzonder fiets die ik heb. Zoekend op Crutzen stuitte ik op onderstaand bericht.
Mijn zus is uit de fractie van GroenLinks in Sittard-Geleen gezet. Toen ze naar Sittard-Geleen verhuisde, heb ik Groen-Links gewaarschuwd, maar dat hebben ze blijkbaar naast zich neer gelegd.
Uit het artikel haal je ook dat ze nogal wat agressief gedrag vertoond heeft t.a.v. mede raadsleden. Tja alles waar ze mij ooit van beschuldigd heeft, doet ze zelf. Maar wat zeiden we als kinderen al: "dat wat je zegt ben jezelf". En zo is het maar net. Nu maakt ze ook eens mee, hoe ze uit haar (politieke) familie gezet wordt.

Raadslid van GroenLinks Sittard-Geleen per direct uit de fractie gezet: ‘Ze schittert vooral door afwezigheid’


Felicitas Crutzen. — © GroenLinks
Munstergeleen - Felicitas Crutzen, raadslid bij GroenLinks Sittard-Geleen, is na overleg met het bestuur en landelijk bureau van de partij uit de fractie gezet. Volgens fractievoorzitter Marco Schipper komt dit vooral door een gebrek aan inzet. Crutzen stelt juist dat ze haar ‘uiterste best heeft gedaan’.
Marjolein Welling
Dinsdag 4 juli 2023 om 15:15

Het vertrouwen in Crutzen is opgezegd. „De reden hiervoor is een moeizame samenwerking, waarbij zij vooral schittert door afwezigheid”, aldus fractievoorzitter GroenLinks-PvdA Marco Schipper. „Ze voerde geen campagne, was zelden present bij onze bijeenkomsten en vergaderingen en toont weinig inzet op belangrijke dossiers waar wij haar op plaatsten, zoals Glanerbrook. Meerdere pogingen en gesprekken met haar hebben niet geleid tot het gewenste resultaat. Daardoor maakt Crutzen per direct geen deel meer uit van onze fractie.”
Motto
Crutzen laat weten dat ze zich hier niet in herkent en verwijst naar haar rol in de Raadswerkgroep Glanerbrook. „Hier heb ik als voorzitter mijn uiterste best gedaan en veel inspanning geleverd om tot een opdrachtstelling te komen vanuit de Raad. Mijn motto is dat je in een dergelijk proces, of welk proces dan ook, niet met modder gooit en het zakelijk houdt. Ook dien je de mening van een andere te respecteren en is het niet de bedoeling dat je deze, zeker daar waar vertrouwelijkheden worden gewisseld, publiekelijk schaadt.”
Daarnaast noemt Crutzen de publieke arena een lastige omgeving. „Veiligheid en discretie zijn daarbij voor mij regel numero een. Als die er niet zijn, scheiden wegen zich.”

Schipper voegt toe dat de beslissing om de samenwerking met Crutzen op te zeggen niets te maken heeft met de recente integriteitsmeldingen in de politieke arena van Sittard-Geleen. Zowel fractievoorzitter Amira Lotfy (Forum voor Democratie) als Sergio Klein (Lokaal Sittard-Geleen-Born) maakte onlangs melding van agressief gedrag.
Lotfy en Klein stellen dat ze anders zouden worden behandeld, omdat ze op een aantal punten scherpe kritiek hebben op het gemeentelijk beleid. Met name D66 en GroenLinks zouden Lotfy geregeld persoonlijk aanvallen. Schipper: „Deze kwestie staat hier volledig los van.”

Zetel
Het landelijk bestuur van GroenLinks treedt momenteel met Crutzen in overleg over het teruggeven van haar raadszetel. „Bij het aanvaarden van een plek op de kandidatenlijst heeft Felicitas met het tekenen van een verklaring beloofd bij het verlaten van de fractie haar zetel af te staan”, aldus Schipper. „Wij gaan er dan ook vanuit dat haar zetel weer beschikbaar komt en dat we binnenkort een nieuw raadslid kunnen verwelkomen en op volle sterkte weer door kunnen.”
Crutzen woont in Munstergeleen en was sinds anderhalf jaar raadslid van GroenLinks in Sittard-Geleen. Eerder was ze acht jaar lang raadslid in Nijmegen, waar ze tevens wethouder is geweest. Binnen de partij verzorgde ze in het verleden onder meer trainingen op het gebied van debatteren en onderhandelen.

Geen autisme

Ik heb de diagnose autisme weg gehaald Waarom? Heel simpel ik ben het niet. Ik vermoed dat men het verwisseld met Hoogbegaafdheid. Dat is immers al vastgesteld in 1985. En mensen die hoogbegaafd zijn denken anders doen anders en zijn anders. Die hoogbegaafdheid werd al veel eerder vastgesteld namelijk in 1968 toen ik 17 jaar was en mijn baas, garage Muyres mij niet wilde deelnemen aan het leerlingstelsel omdat hij vond dat ik niet geschikt was voor automonteur, de werkelijkheid was natuurlijk anders, het koste hem geld om mij mee te alten doen in het leerlingstelsel, waartoe elke garagehouder toe verplicht was, of er moest een reden zijn om het niet te doen, vandaar dat hij zei dat ik niet geschikt was. Ik vroeg via het arbeidsbureau toen der tijd een beroepskeuze test aan.
Het was een test die 2 dagen bestreek een mondeling gedeelte en een schriftelijk gedeelte en in de middag van de tweede dag een gesprek met de psycholoog. Deze man vond dat hij nog nooit zo'n volwassen en breed georiënteerd mens mee gemaakt als ik met mijn 17 jaar. Bovendien vond hij dat ik zeer begaafd was wat betreft techniek ene dat ik zeker begaan was om automonteur te worden en meer zat er ook in. Ik ben overigens nooit in dat leerlingstelsel terecht gekomen, maar ik heb toch het diploma eerste monteur gehaald. Blijkbaar had ik die ondersteuning niet nodig.
Ik denk sneller, ik analyseer sneller. 1 dag op een bedrijf of instelling en ik noem je alle fouten binnen een organisatie. Met de oplossing hoe het anders kan en beter. Dat is sof voor weerstand, want mensen zijn nu eenmaal conservatief, alles moet blijven zoals het is.
Toen ik 2 jaar geleden ontdekte dat ik van snelle koolhydraten hartritmestoornissen kreeg scheelde ik binnen een dag over in een ander dieet. Geen suiker, geen brood, geen zout. Viel daardoor wel af naar 76 kilo komende van 116 kilo. En ben het nog steeds, kom niks bij val niks af. Eet geen tussendoortjes meer en geen zoetigheid, wat een heleboel geld spaart.

De Volkstuinen Dentegenbach was een idee van mij, zijn geopend 6 maart 1980 mensen moesten werken aan een gezondere levensstijl, vond ik, door de groenten uit eigen tuin, nu 42 jaar later is het een hot item.

“Here’s to the crazy ones, the misfits, the rebels, the troublemakers, the round pegs in the square holes.
The ones who see things differently -- they’re not fond of rules.
You can quote them, disagree with them, glorify or vilify them, but the only thing you can’t do is ignore them because they change things.
They push the human race forward, and while some may see them as the crazy ones, we see genius, because the ones who are crazy enough to think that they can change the world, are the ones who do.”
- Steve Jobs

Deze regels van Steve Jobs spraken me meteen aan ik rekende me als een van hun, hoe vaak werd me niet verweten dat ik een doordrammer was heel vaak, dat ik opvliegend was ook heel vaak, gefrustreerd was ook heel vaak, maar al die dingen lijntekenen van het feit dat ik hoogbegaafd ben. Ik wil vooruit in het leven op de hoogte blijven van alles wat vernieuwend is deel er van uitmaken, niet vastgeroest zitten in Windows 10 wat 12 jaar gelden is uitgebracht en geen vooruitgang kent. Daarom ben
ik

Huidcentrum Limburg

Begin december 2021 kreeg ik een mail van het Huidcentrum Limburg, waar ik sinds september 2018 mijn gezicht laat epileren, met de mededeling dat het meisje dat me epileerde ziek was. Dat kan gebeuren, iedereen kan ziek worden. Dus ik stuur dat meisje via de messenger een berichtje met beterschap. Ik bedoel dat hoort zo, je kent elkaar al meer als 3 jaar, is vaak een uitlaatklep elke week, ze is altijd attent, weet precies of je iets nieuws aan hebt, is super klantgericht, de klant is altijd koning. Zo iemand stuur je een berichtje.
Twee weken erna stuur ik haar een berichtje, "Hoe gaat het met je, ben je nog ziek" , In haar antwoord schrijft ze dat ze niet ziek is maar ontslagen, ze weet niet wat het Huidcentrum Limburg naar haar cliënten geschreven had, maar ze was er niet meer werkzaam.
Wat is dat nu weer dacht ik wat is hier gebeurd. Nu is het zo dat Kolbach de directrice van het Huidcentrum Limburg niet de gemakkelijkste is de verhalen van haar ex medewerkers spreken boekdelen, ze is berucht en dan heb ik het nog maar zacht uitgedrukt.
Zelf heb ik meegemaakt hoe ze een medewerkster uitschold, die er net was en de mensen 3 straten verder moeten het nog gehoord hebben, ik schrok me kapot. Zo ga je niet met mensen om zelfs niet met je hond. Wat een onbeschoft mens dacht ik toen. In de loop van de tijd zou ik iemand anders krijgen, dat meisje werd wel aangekondigd, maar voor de rest nooit gezien, naderhand hoorde ik dat ze in Eindhoven was gaan werken, ze reed elke dag op en neer tussen Maastricht en Eindhoeven, dat hebben mensen er voor over om niet onder het regime van Kolbach te staan.

Ik schreef dus die Kolbach maar eens een mail, waarin stond dat ik uit betrouwbare bron had vernomen dat ze ontslagen was en niet ziek was. Ik kreeg prompt een mail terug, dat Kolbach niet beter wist dan dat ze ziek was en ze vervolgde, waar ik dat van wist. Nou schreef ik terug, bronnen geef ik niet prijs. Maar mocht het waar zijn, dan vond ik dat op z'n minst merkwaardig dat de klanten van haar zo bedonderd werden en schreef ik er bij, dat ik al 20 jaar de zelfde fysiotherapeut had, ondanks dat die al verschillende werknemers had gehad.

Vorige week vond ik een sollicitatie advertentie van het meisje dat me altijd epileerde op Linkdin ze was dus ontslagen dat stond nu vast, in de hele advertentie benoemde ze niet waar ze gewerkt had, dat viel me meteen op. Het stond er ook niet bij als werk ervaring, eigenlijk moest ze dat wel doen, want wie houdt het meer als 3 jaar uit bij zo'n bullebak, dan moet je toch goed in je schoenen voor staan.
Ik stuurde de advertentie op naar de Bullebak, met als titel Eerlijkheid duurt het langst. Nu gaf ze toe dat ze met goed overleg uit elkaar waren gegaan, nou dat goed overleg, proef ik nergens uit, niet uit het liegen en niet uit het feit dat mensen trots zijn dat ze er gewerkt hebben, ze had beter er aangedaan na eenzijdig overleg van mijn kant heb ik haar de laan uit getrapt. Dat de bullebak 8 transgenders in de kou laat staan, daar heeft ze geen boodschap aan.

Nu ben ik op zoek gegaan naar een ander bedrijf, dat me gaat epileren, dat is nog niet zo gemakkelijk. Ik heb er wel een gevonden, maar je moet weer een verwijzing hebben van de Genderpoli, die heb ik inmiddels gekregen en je moet weer toestemming krijgen van de CZ de zorgverzekeraar, daar zit ik nu op te wachten.

Facebook

Met Facebook ben ik nu voor de tweede maal gestopt, te veel pesterijen. Ik was er weer op gegaan om de eenzaamheid van Corona te verdringen. Die eenzaamheid werd veroorzaakt dat al die mensen die ik kende niets meer van me wilde weten. Dat krijg je als transgender, daar kun je weinig aan doen. Op mijn eigen site kan ik schrijven wat ik wil. Kan ik zeggen wat ik wil, we steken nu eenmaal anders in elkaar, niet omdat ik vrouw ben, maar simpel, omdat ik een Klinefelter ben.
Deze keer had ik maar een paar mensen een sms gestuurd met gelukkig nieuw jaar. Mensen die je echt aan het hard liggen. De rest niet meer, van de rest heb ik ook niks meer gehoord. Dan weet je het wel lijkt me. Die zijn allang blij dat ze ban me af zijn.