Discriminatie

Rob Houkens

Rob Houkens

Maandag 3 oktober 2022, om 13:09 uur gaat mijn camera bel, daarom weet ik ook het precies tijdstip, ik wilde net gaan koken. Een man stond voor mijn deur, die zei dat hij de maatschappelijk werker van de Molenberg was en dat de buren hem geroepen hadden voor de gedragingen van mij, hij wilde met me praten. Ik was verbaast, wat moest ik doen flitste het door mijn hoofd als ik weigerde, zou ik natuurlijk de schuld van alles krijgen, dus liet bik hem naar binnen. Ik vertelde mijn relaas, van de tijd dat ik hier woon, hij zegt je vertelt het zelfde wat hij vertelt, ik zeg dat kan niet, want heeft hij dan ook vertelt dat hij altijd het snoeiafval al jaren bij mij in de tuin gooit, nee zegt hij 1 keer heeft hij dat gedaan en daar heeft hij spijt van. Wat een boef dacht ik, de camera heeft het 1 maal opnoemen dat klopt, maar die 1000 zende andere keren heeft hij niet vertelt. Ik zeg ik gooi mijn snoeiafval nooit in zijn tuin, dat was niet waar volgens hem. Nou het is wel waar, kan hij dan bewijzen dat ik dat doe, nee zegt hij, nou dat kan hij ook niet want ik doe dat ook niet.
Want was het geval, de buren komen terug van vakantie en ik kwam net thuis en zie dat Sabrina de dochter rotzooi in mijn tuin zit te gooien, nu pak ik dat op en in tegenstelling tot anders gooi ik het terug, het valt boven op de heg, dus niet in hun tuin nu begint zei het weer naar mij te gooien, waarop ik hem de buurman hoor zeggen, dat ze daarmee moest ophouden hij zou het wel opruimen. Mij viel van verbazing de mond open. Nu heb ik daar een camera ophangen maar die had niks geregistreerd, dat vond ik toch vreemd. Dus de dag erna de camera kortbij gehangen en meteen de eerste dag nadat ik de camera verplaatst had neemt deze op dat hij de buurman dus, die eerst zei dat hij het wel zou opruimen, de rotzooi weer in mijn tuin gooit. Deze man is voor geen meter te vertrouwen, dat weet ik dan wel al 12 jaar, maar nu werd het in beeld gebracht. Waarom belande die rotzooi bij mij in de tuin, omdat ze dachten, dat ik het er in had gegooid, omdat ze dat altijd bij mij doen, maar ik had het er niet ingegooid.
Wat doet deze buurman nog meer,

Ieder keer als ik lekker wil buiten zitten, beginnen ze kabaal te maken, achterom, ga ik naar binnen dan doen zei dat ook
.
Gluren dat doet hij ook altijd, ik had een overgebleven stuk hekwerk op een muurtje gezet, had hij daar een bezemsteel tussen gezet, zodat hij kon blijven gluren. Met de camera's van mij heeft hij een probleem, want nu merktb hij hoe het is, om begluurt te worden, denkt hij en daar kan hij niet tegen. Terwijl mijn camera's alleen maar mensen detecteren op mijn grondgebied.
Onlangs bedreigde hij me weer met de volgende woorden: als een van de camera's mijn huis opnemen, dan ga ik niet meer naar de politie, dan regel ik dat zelf, dat herhaalde hij twee maal en toen hij dat uitsprak kwam hij op mijn grondgebied met zijn armen en dus waren er 2 camera's die insloegen en het opnamen. Die beelden had ik opgestuurd naar de politie, bureau handhaving en de gemeenteraad. Het vorig jaar zij hier 2 Boa's geweest en 4 agenten, allemaal geregeld door mijn buurman, alsof hij het slachtoffer is, die mijn camera's gecontroleerd hebben en ze zijn allemaal goedgekeurd, omdat ik me aan de regels hou.
Een van de BOa's was met hun gaan praten en ze hadden beloof dat ze meniet meer zouden pesten, dezelfde avond nam een camera aan de voorkant op dat ze bij mij kwamen belletje trekken, 8 seconden duurde de opname. Wisten ze meteen dat het geen dummies
Ik stuurde het filmpje meteen op naar de handhaver die met hun gepraat had. Die begreep er niks van, maar ik wel, hij is gewoon niet te vertrouwen, die buurman.

Nachten lang liet hij de badkamer kraan druppelen, ik heb er een kleerkas voorgezet, met isolatie er tussen, zodat het ophield.
Met ramadan zit hij tot laat in de nacht kabaal te maken en feest te vieren.
Zijn zoontje gaat balletje trappen tegen het muurtje op het moment dat ik naar buiten ging, en stopte als ik naar binnen ging en als ik 2 minuten daarna weer naar buiten ging begon hij weer,
Om 24:uur het 's nachts een zwembad op zetten. Met heel wat kabaal,
Toen ik nog geen terras overkapping had, iedere keer als ik naar bed ging en het raam open zette gingen ze Marokko bellen, en zaten ze te schreeuwen onder hun overkapping en omdat hij die aan de andere kant had afgesloten.
Hij heeft me 2 maal met de dood bedreigt, buiten waar niemand bij was, een keer kon ik vluchten naar een groep mensen dien ik het verhaal vertelde en me aanboden om me naar huis te brengen. Ik heb overwogen een bodycam aan te schaffen.
Ik had me de poort laten maken achterom, de persoon die het gemaakt had moest nog het slot monteren, dus ik was niet meer daar gekomen, toen hij het slot kwam monteren en we liepen naar de nieuwe poort, had hij het stuk wat deze man helemaal mooi had gemaakt, had de buurman het weer helemaal volgegooid met rotzooi.
In de bocht van het pad waar ik door heen moet met de fiets, heb ik stenen gelegd anders kom ik niet met de fiets door de bocht. Op een dag waren stenen weg, ik weer nieuwe er in gelegd, volgende dag waren ze weer weg en zo ging dat een week door. Ben ik eens gaan aanbellen of iemand van hun me die stenen ieder keer weghaalde, nee dat deed niemand, moet ik er maar een camera gaan hangen om te kijken wie dat doet zei ik, en meteen was het afgelopen. Aangezien zij de enige waren die ik dat gevraagd had weet je wie de pestkoppen waren.

De bewoner van dit huis voor me was ook iemand van de LHTBI gemeenschap, dien heeft hij weggepest, die man woonde gehuurd. Ik heb het huis gekocht, mij krijgt hij niet weg. Vorig jaar meenden hij de politie te overtuigen dat hij de arme sodemieter was, die opgezadeld zat met een vrouw die in hem zijn visie niet echt een vrouw is en die daarom ook niet geaccepteerd wordt. Ik zou al die dingen doen. Maar door mijn camera's kon ik bewijzen dat hij de pestkop is en de agressor. Nu hij niet meer bij de politie terecht kan en bij handhaving ook niet, probeert hij het maatschappelijk werk, en die sukkel van een Rob Houkens trapt daar op in.

Rob Houkens moest op een geven moment naar de WC, dat is de WC truc, dat schijnen ze ooit geleerd te hebben in Sittard. Daar menen ze te kunnen zien wie je bent. hij verraadt zich, de WC bril was niet opgetild, ik bedoel als je als man een plasje gaat doen, dan til je op z'n minst de bril op. Alleen varkens doen dat niet, en hij waste zijn handen niet. Dus hij was niet naar de WC gegaan om te plassen. Mijn WC is overigens schoon.
Dus als je ooit en maatschappelijk werker op bezoek krijgt, laat ze niet op je WC.

Ik moest beloven niks meer in zijn tuin te gooien, meende Rob Houkens, ik zeg dat kan ik niet beloven want als ik dat beloof dan geef ik toe dat ik dat van te voren ook had gedaan en dat heb ik niet gedaan en dat heb ik niet. Maar meneer, zei hij toen en toen was de maat vol, daar kwam zij echte aard naar buiten, Rob Houkens is net zo'n transgender hater als mijn buurman. Vierhanden op een buik, ik heb hem de deur gewezen. weg met die achterlijke idioot die nog in de vorige eeuw leeft.