Discriminatie

Voerendaal

Klassieke Muziek

Op dezelfde dag schreef ik ook op een vacature waar ze iemand zochten die van klassieke muziek hield en met mensen in een verzorgingshuis in Voerendaal 't Brook over klassieke muziek te praten.

Ik zelf ben een enorme liefhebber van klassieke muziek, heb ook veel platen en CD's met klassieke muziek, van Beethoven tot Poulenc, dat leek me wel iets, ondanks dat het een beetje uit mijn buurt was, maar goed ik zocht nu eenmaal vrijwilligerswerk en daar moet je ook wat voor over hebben en met bar slecht weer of te warm weer kon ik nog altijd gebruik maken van de Regiotax bedacht ik me.

Ik heb nog een mail ontvangen dat ze het ontzettend leuk vonden.
Wat leuk dat je interesse hebt in vrijwilligerswerk bij ’t Brook.
Ik heb je gegevens doorgestuurd naar mijn collega Robin Hendriks, zij zal binnenkort contact opnemen voor een kennismakingsgesprek.
 
Met vriendelijke groet, Judith Schuitert Vrijwilligerscoördinator
 
Stichting Cicero Zorggroep St. Brigidastraat 3 Postbus 149 6440 AC  Brunssum

Het kennismakingsgesprek heb ik nooit gehad. Blijkbaar heeft deze Robin het meest voorkomende angstsyndroom met de naam Transfobie. De lockdown kwam en na de lock down, was er geen belangstelling meer tenminste ik heb niks meer vernomen.
Vacature staat nog altijd in de vacature bank en is er in gezet door Cicero, een ontzettend discriminerende organisatie, want daar heb ik meer op advertenties geschreven, waarvan ze van zeiden dat ze niet meer nodig waren, maar de advertenties bestaan nog steeds, ondanks dat ik telkens vraag, om ze weg te halen.